2015. február 19., csütörtök

Impotens keresztyének!

               Az utóbbi években egyre inkább úgy látom, hogy sok keresztyén impotens az evangelizáció szempontjából. Óriási felelősség ezt így kijelenteni, de sajnos ez az igazság! Saját életemből merítek, amikor ezeket a sorokat megfogalmazom. Inkább vagyok őszinte és változom jobb irányba, mintsem letagadjam azt mi való. Nem kultúraközi baptista műsorra van szükség, hanem EVANGÉLIUMRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Evangelizációs alkalmak sorozatban egymás után és nincs bátorság arra, hogy embereket hívjanak a megtérésre, hogy elveszetteket megragadjanak, szó szerint megszólítsanak és velük imádkozzanak, tusakodjanak bűnbocsánatért szabadulásért. Inkább kérik hogy aki tud imádkozzon, aki elég "erős" a hajánál fogva húzza ki magát a bűnből és majd jelentkezzen lelkipásztoránál a fehér ruháért. DE EZ NEM ILYEN EGYSZERŰ MUNKA!!!!!!! Hanem HARC a javából. Itt nem lehet meghátrálni. Sokszorosan bebizonyította nekem az Úr hogy ha gyáva vagyok, akkor ne várjak egy megtérőt sem!

Az én Uram az Úr segítsen mindenkit, aki ebben az időben arra vállalkozik, hogy evangéliumot hirdessen, egyenes felhívást intézni azok felé akiket megcéloztak az evangéliummal. Ugyanis nincs annál rosszabb mint, amikor valaki csupán a kívánságot szítja, de utána semmit sem ád!!! 

Uram kegyelmezz!!! A kultúrműsoroktól ments meg minket! Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...