2010. július 7., szerda

Szerda - tegnap még kedd volt

és kedden rendkívüli szövetségi tanácsülés Nagyváradon. Ezen a tanácsülésen én voltam az egyik mellékes napirendi pont az elnökség jóvoltából. Illetve nem csak én hanem a HOREB alapítvány(bővebben itt). Hát kérem szépen az internetes jelenlétnek a blogolásnak ilyen mellékhatásai is vannak... Azonban a fő kérdést, mármint hogy ki legyen a megbízott szövetségi elnök Gergely István testvér Egyesült Államokba való távozása után a végére hagytuk. Miután mindennek a végére értünk már majdnem délután négy óra volt és ekkor már a megbízott elnök, dr.Borzási István testvér viselte a felelősséget Szövetségünkért.
Mivel Borzási Gyula testvér is eljött erre a tanácsülésre, ezért Mirjám és a barátnője Lidi kihasználták az alkalmat, hogy vele menjenek a Hargitára édesapámékhoz a a nagyszülőkhöz. Hála az Úrnak nemsokkal éjfél előtt már megérkeztek...!

5 megjegyzés:

  1. Kedves Efraim!
    Sajnálom, hogy a fejedre koppintottak, de így jár az, aki bukósisak nélkül jelenik meg a szövetségi tanácsüléseken. Mire számítottál? A Hórebről csak bukni lehet...

    Viszont, köszönöm a hírt dr. Borzási István testvér kinevezéséről. Bizonyára kapunk majd hivatalos értesítést is, hogy garantáljuk.

    Mire használod a szünetelést? Olvastad John Piper levelét az ő féléves félrevonulásáról? Érdemes lenne megvitatni...

    Fel a fejjel, testvér, több is veszett (M...) már.

    Jóska bátyád

    VálaszTörlés
  2. Kedves Jóska bátyám!

    Nem kell engem sajnálni az ilyen ülésekért, mert ez benne van a "pakliban". Ha valaki felelősséget vállal a vezetésből, akkor alkalomadtán óhatatlanul konfrontálódni fog bizonyos kérdésekben a többiekkel. Nekem ott és abban kellett bocsánatot kérnem a vezető testvéreimtől, hogy az internetről(blogomból) hamarabb értesülnek a velem kapcsolatos eseményekről, mint tőlem közvetlenül. Tehát nekem azt kelllett megértenem hogy bizonyos dolgokat nem elég nyíltan mindenki számára világosan közzétenni, hanem a személyes és közvetlen, vagy ha úgy tetszik "hivatalos" kapcsolatokat is ápolni kell.
    A szünetelésről pedig csak annyit hogy az csak a netre korlátozódik. Egyébként sokkal zsúfoltabb a nyár a szolgálatok tekintetében mint pl. az ősz. A blogszünet itt a neten csak azt jelenti hogy nem rendszeresek a bejegyzéseim, hanem csak alkalomszerűek...
    Ennek az az oka hogy ilyenkor nyáron napok is eltelhetnek úgy hogy számítógépet sem látok...
    Nem olvastam John Piper levelét, de most hogy megemlítetted, felkeltette az érdeklődésemet és igyekszem megszerezni valahonnan hogy elolvassam.
    Áldott napokat és sok gyümölcsöt kívánok a szolgálatod nyomán!

    Efraim

    VálaszTörlés
  3. John Piper levelét megtalálod itt:

    http://www.desiringgod.org/ResourceLibrary/TasteAndSee/ByDate/2010/4555
    Üdv. Lukács János

    VálaszTörlés
  4. http://www.desiringgod.org/ResourceLibrary/TasteAndSee/ByDate/2010/4555_John_Pipers_Upcoming_Leave/

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...