2011. július 20., szerda

Vacsorához készülődünk

Minőségi változás állt be a mai nappal, a mobilos blogolás karakter használatában. Mivel itt vagyok kint a ''természet lágy ölén'', volt lehetőségem arra miként lehet magyar karakterűűűű "billentyűűűűzetet installálni Androidra. Mostantól tehát az ő,ű betűk is a maguk szépségében élvezhetők, akkor is ha mobilról blogolok.
A mai nap egyébként nagyon mozgalmas volt, mert a viharos esőzésen kívül egyéb látogatóink is voltak. A kémeri lkp.(Pardi Félix) többedmagával kijött ide hogy megbeszéljük a júl..29-aug.-6-ig tartó közös táborozásunkat. Aug. 8-tól az ippi körzet gyermekei táboroznak, majd aug. végén a nagyváradi gyülekezet egyik ifi csoportja jön ide.
Hálás vagyok az Úrnak azért, hogy itt ''ingyen'' lehet /táborozni. Persze úgy hogy aki idejön az ellátja  magát. Az ''INGYEN VETTÉTEK, ingyen adjátok'' elv ebben az esetben tehát azért juthat érvényre mivel itt a ''tábor'' önköltséges.
Minden más testvér és csoport számára is szeretnénk felkínálni ezt a lehetőséget határon innen és túl a fentebb ismertetett kondíciók szerint. Az a cél hogy ha többen jönnek ide akkor Isten igéjét tanulmányozzák(mint amikor a törvényt kapta Izráel a Hórebnél), ha pedig egyedül vagy kevesebben jönnek akkor Istennel beszéljenek, lelkileg feltöltődjenek, megújuljanak mint Illés a Hóreben. ÁMEN!!!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...