2012. október 26., péntek

A Székelyhídon vállalt szolgálatomat tegnap befejeztem

Az alábbi román írás már több mint egy éve, hogy az íróasztalomon van, (hogy kitől kaptam már nem is emlékszem, pedig biztos hogy ajándéktárgy) és eddig nem fordítottam kellő figyelmet rá, pedig eddig is jó lett volna és ezután is jó lesz ezt az imádságot többször is elmondani. A tegnap reggeli ige mellett(Lk.4:33-44) ezen kis írás által is úgy vezetett az Úr, hogy a székelyhídi romák között az ügyintéző lelkipásztori szolgálatot be kell fejezzem. Az este el is búcsúztam tőlük, amit nagyon nehezen akartak elfogadni és mindenáron emberi magyarázatot kerestek volna a távozásomra. Pedig csak megértettem hogy az én időm közöttük csak eddig tartott és máshol is kell hirdetnem az evangéliumot. (...De a sokaság megkereste őt, odamentek hozzá, és tartóztatták, hogy ne menjen el tőlük. Ő azonban ezt mondta nekik: "A többi városban is hirdetnem kell az Isten országának evangéliumát, mert ezért küldettem." És hirdette az igét Júdea zsinagógáiban."Lk.4:42-44).

A most újra felfedezett imádságom azonban nem csak a cigány-misszióval kapcsolatosan kell hogy meghallgattatásra találjon, hanem az élet többi területén is. Lehet hogy neked is el kell mondanod ezt az imádságot? Ha igen? Ámen! Úgy legyen!



Szabad fordításban:
URAM add hogy CSENDBEN tudomásul vegyem azokat a dolgokat, amelyeket nem változtathatok meg és BÁTORSÁGOT, hogy változtassak amin lehet és adj BÖLCSESSÉGET hogy a kettő között különbséget tudjak tenni. ÁMEN!

Ha már románul van az asztalomon az imádság, akkor legyen a bizonyságom is a mai napon románul az alábbi énekben:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...