2011. április 16., szombat

Újabb kihívás az elhívás után

A tegnap szövetségi tanácsülésünk volt Zilahon, ahol az alelnökök munkaterületét határozta meg a SzT(szövetségi tanács, továbbiakban SzT). A SzT határozata értelmében nekem a kommunikáció területe jutott a szövetségen belül. Lehet hogy ez egyeseknek nem meglepetés, de nekem ez nem volt előre ennyire egyértelmű. Igaz hogy kommunikáció szakon folytattam tanulmányokat az utóbbi években, de mindezt a misszióban akarom kamatoztatni. Tehát a missziós terület is közel állt a szívemhez. Most mégis így döntöttek a testvéreim és ezután igyekszem a szövetségi kommunikáció területén is a missziót elősegíteni.
Ez azt is  jelenti ezután az én feladatom lesz a www.magyarbaptista.com címen található weblap felügyelete ill. gondozása. Valószínű hogy a közeljövőben arculatában és tartalmában is megújul majd a honlap, de addig is igyekszem az ott elérhető információkat frissíteni. Felelősségteljes és elég terhes feladatot kaptam, de szeretném könnyűnek és gyönyörűségesnek érezni, mint az Úr igáját és terhét. Ha tehát eszedbe jutok kérlek imádkozz értem, aztán látogass el majd minél többször a www.magyarbaptista.com -ra, hogy észrevételeidet és javaslataidat megoszthasd velem és még másokkal is. Azok akik regisztráltak a www.magyarbaptista.com oldalon azok már a friss szövetségi eseménynaptárt is böngészhetik(a tegnap véglegesítettük), hogy ahhoz tudjanak alkalmazkodni a személyes ill. gyülekezeti programok tervezésekor...

3 megjegyzés:

  1. Isten aldasa kiserje a testver munkajat es csaladjat ,hogy azt a munkat amivel az Ur megbizta,huseggel es szeretettel tudja vegezni az Isten dicsosegere es sokak javara es oromere!

    VálaszTörlés
  2. Ámen! Nagyon szépen köszönöm az Úr Jézus nevében! Nem tagadom, jól esik és szükséges is az áldás...

    VálaszTörlés
  3. Kedves Efraim testvérem.
    Meg vagyok győződve,hogy Isten az Övéi számára a legtestreszabotabb munkát bízza. Ezen ne csodálkozz
    de csodáld benne ŐT és végezd hűségesen az Ő nagy neve dicsőségére és közösségünk épülésére.
    Ehez kívánok számodra az Úrtól sok erőt és bölcsességet.
    Testvéri szeretettel Balogh Gábor.Nagyszalonta.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...