2011. augusztus 19., péntek

Ezek az énekek gyönyörűűűűűűűűek...........

Igaz hogy sok mindenben nem értek egyet a "galatákkal"(adventistákkal), de el kell ismernem hogy az ilyen cselekedeteik(énekeik) szépek és kívánatosak. Biztosan azért mert Jézusról és a menyországról szólnak...


    

5 megjegyzés:

 1. Koszonom szepen, valoban nagyon szepen enekelnek.Jo volt hallani. -Hajnal-

  VálaszTörlés
 2. egyszer beselgetve a munkahelyemen rggyik koleganommel,feljott sokmindenril a szo s tobbekkozt a vallasokrol is,es azt mondta hogy ha netalan szobajonne az hogy vallast valtoztasson, igencsak az adventistakat valasztana,mert akarhanyszor halgatta a predikaciot(pl temetesen)szemben a mas vallasokkal ,nem tertek el a felolvasott igetol.

  VálaszTörlés
 3. Csakugyan nagyon szépek ezek az énekek. Örömmel hallgatom én is őket...
  A második megjegyzés írójának csupán annyit, hogy az ember nem a vallását, hanem a természetét kell(ene) megváltoztassa, amihez nem vallást, hanem az Úr Jézus Krisztust kell válassza.(Józs 24,22)

  Őszinte szeretettel,
  Istennek egyik választottja, aki Jézust választotta!

  VálaszTörlés
 4. ime, en elbocsatlak titekrt, mint juhokat a farkasok kozze; lgyetek azert okosak mint a kigyok,es szelidek mint a galambok. mate 10; 16.

  VálaszTörlés
 5. Teljesen egyetértek a harmadik hozzászólóval.
  Nem vallást kell választani, hanem az élő Jézust.

  És mit is mond Jézus?

  Jn 14:15 "Ha engem szerettek, az én parancsolataimat megtartsátok."
  Kevéssel korábban:
  Jn 13:35 "Erről ismeri meg mindenki, hogy az én tanítványaim vagytok, ha egymást szeretni fogjátok."
  Tehát ha Jézust választom, akkor vállalnom kell, hogy amiket kér, betartom, másrészről pedig ha valaki másként gondolkodik, attól még nem illetem gúnyos megnevezéssel.

  Mt 11:29-30 "Vegyétek föl magatokra az én igámat, és tanuljátok meg tőlem, hogy én szelid és alázatos szívű vagyok: és nyugalmat találtok a ti lelkeiteknek. Mert az én igám gyönyörűséges, és az én terhem könnyű."

  Szeretettel
  egy "galata"

  VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...