2011. október 8., szombat

Gere Szabolcs emléknap volt ma

Nagyváradon, ahol befejeztük azt ami május 14-én abbamaradt. Közösségi sportnap volt melyen evangelizáló alkalomra is sor került. Ekkor bizonyságot tett az egyik fiatal(Gere János)is, aki a múltkori megrendítõ alkalom nyomán tért meg. Én a Jelenések könyvébõl szóltam a végsõ ítéletrõl.
Az emléktorna gyõztese a Gere fiúk csapata lett...

A Gere fiúk csapata (VIFI FC)
A Gere fiúk csapata az édesapával
ifj.Gere János bizonyságtétele
Giorgiov Adrián testvér köszönti az egybegyűlteket





2 megjegyzés:

  1. ezt a Gere csaladot mindenki toretlenul szimpatizalja, amolyan "übermensch"-ek...hab a tortan, hogy a csalad lett az elso...lehet tapsolni nekik ezerrel!olé-olé-olééé

    VálaszTörlés
  2. Kedves Névtelen!

    Sajnálom hogy cinikus bejegyzésedre éppen ezen a helyen kerítettél sort. Borzási István testvérre való tekintettel(kifogásolta az előzetes moderálást) egy ideje előellenőrzés nélkül mehet ki komment, így a tied is megjelenhetett. Hidd el hogy az irigység és a rosszindulat ami érződik a bejegyzésedből károdra van. Enyhe túlzás azt állítanos hogy "mindenki töretlenül szimpatizálja" a Gere családot, hiszen te is másként nézed őket. MIvel gyávaságod nem engedte meg hogy neveddel vállald a véleményedet, ezért figyelmeztetlek arra hogy a gyávák nem mehetnek be Isten országába! Azt tanácsolom neked hogy még idejében térj meg! Ne tapsoljanak és olézzanak az ördögök a pokolban, látva botladozásaidat itt a neten...!!!

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...