2008. június 2., hétfő

Hétfő

Éppen hogy elmúlt éjfél mire hazaérkeztünk. Miután Miklós és Tibor kiszálltak az autóból, a polgármesteri hivatal előtt elhaladva láttam hogy még nagy ott a nyüzsgés(választás volt a tegnap). Oda is jött hozzám a frissen megválasztott polgármester(Beke László) hogy megköszönje a támogatást. Óriási volt az öröme. Ennél csak akkor lesz nagyobb ha megtér. Adja az Úr hogy úgy legyen!

Visszatérve a hétvégére, azt kell mondjam hogy Isten áldása volt rajtunk. Miközben készültem a szombati férfi konferenciára az Úr engem is formált és gazdagított. Délután 2-től este 8-ig voltunk együtt a nagydobosi körzet igeszólóival és a köv. három kérdés kibontásával és megválaszolásával foglalkoztunk: 1. Ki lehet az Úr szolgája 2.Milyen támadások érik a szolgálattevőket? 3. Milyen lelki ajándékom van(teszt)?
Már este elosztottak minket a helybeliek és a vasárnapi programot is ismertették velünk. Gombos Miklós ment Szamosszegre, Tibor maradt Cserés Attiláéknál Nagydoboson, én pedig Vajára mentem Szabó Menyhértékhez. Vasárnap mindegyikünkre három szolgálat várt amit rotációs alapon végeztünk. Este kilenckor találkoztunk aztán Attiláéknál és miután beszélgettünk(összegzés-kiértékelés), imádkoztunk örömmel betelve indultunk haza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...