2010. május 26., szerda

Kedd - még mindig szeret...

...a feleségem, de  ez nem jelenti azt hogy velem is marad. Holnap elmegy Debrecenbe a vizsgák miatt, de főleg azért hogy az orvosi kezelés, amire szüksége van elérje a célját. Néhány hete ugyanis nagyon fájlalta a hátát, talán valami idegbecsípődés miatt és így én maradok itthon a sok gyerekkel :). Ez a betegség egy külöleges kegyelem a részére, mert lesz legalább 10 napig való pihenése, férjétől és gyermekektől...:) De ő már előre attól fél, hogy mi fog rá várni amikor hazajön. Oda lesz a kert, tele lesz a ház a sok szennyes holmival, mosatlan edények...stb.stb.
Bárcsak ne lenne igaza...
Ma délután a tinikkel az özönvíz történetét tanulmányoztuk és utána elmentem velük az iskola udvarára focizni. Este az imacsoportban imádkoztunk többek között a hétvégi evangelizációs alkalmakért.
Vasárnap azonban az evangelizációs alkalom mellett még egy különleges eseméányre is sor fog kerülni, ha az Úr éltet minket. Az alábbi képen látható cipellők gazdájának a szülei emlékeznek meg arról az 50 évről melyet az Úrtól szerzett házasságban töltöttek el.
 Vajon ki lesz az "ifjú" ara?

3 megjegyzés:

  1. azt hiszem micskén láttam ezt a cipőt....,az ara pedig Hubert Imre testvér felesége???

    VálaszTörlés
  2. szerintem otthon nincs aki ünnepelné az 50.házasságit, végig gondoltam mindenkit.
    Micskére viszont lenne két tippem is ismerve a gyülekezetet. De egy biztosra.
    Áldja meg őket az Úr nagyon.

    VálaszTörlés
  3. Igen, Hubert Imre testvérék aranymenyegzőjére készülünk...

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...