2010. május 23., vasárnap

Péntek-Szombat-Vasárnap - Messzire került a bánat...

...na nem azért mintha előtte közel lett volna hanem azért mert ha borús mis volt az ég, nem felejtettem el hogy a felhők fölött mindig süt a nap.
 ...kikeltek a gólyák

Pénteken Andrissal Debrecenbe mentünk. én az Egyetemre, ő pedig csak úgy a városba széjjel nézni. Nekem este még feladatom volt(egy dolgozatot kellett befejezni, mert a munkacsoport összefoglalóját is elvállaltam), ami szombat reggelig tartott, de a végére értem és szombaton már leadhattam dr.Maksa Gyula tanár úrnak, akinél a szakdolgozatomat is írom. Szombaton délután még Hajdúdorogra is kimentünk Andrissal, hogy elhozzam a Boszporuszi Naptűz kennelből sógorom(Kelemen Sándor) kutyájának a törzskönyvét. Az én kutyám Szultán is innen származik.




Este Nagyváradra mentünk, mert Andris ott ült fel arra a buszra ami Bibarcfalváig vitte. Ma délelőtt és este itthon szolgáltam a pünkösdi igékből, a két összejövetel közt pedig Szilágypérba mentem, ahol 3 órától úrvacsorai alkalmunk is volt. Előtte azonban ebédre Ferenczi Jánosékhoz mentünk vendégségbe. Estére már mi fogadtuk a vendégeket, akik apósomékon kívül Sikó Endre és Margit voltak Bölönből. Ők a lányuknál vannak(Grétinek most született a 2. lánya) Margittán és így nem esett nehezükre hogy meglátogassanak minket.

Az alábbi videó a Baptista magazin pünkösdi kiadása.(A linkért köszönet Violának) Az adás 12.15 percétől dr.Mészáros Kálmán testvér társaságában édesapám is feltűnik a nagybányai missziós konferencián .

1 megjegyzés:

Itt hozzá(m) szólhatsz...