2011. szeptember 11., vasárnap

Ma 40 éves az öcsém...

    Igaz hogy a mai napon a sokan a 10 évvel ezelőtti eseményekre emlékeztek, de a mi családunkban immár 40 esztendeje nevezetes ez a nap. Addig egyedüli gyermeke voltam szüleimnek és attól kezdve nekem is volt testvérem. Áldott esztendőket adjon még neked az Úr, Ernő öcsém!
   A múlt héten egy tavaly megfogalmazott vágyam teljesült kis mértékben, amikor a Szövetségi Tanács úgy döntött hogy Nagyváradon a szövetségi épület üres lakrészében helyet biztosít olyan hívő diákoknak, akik otthonról elkerülve is biztonságos környezetben, lelki felügyelet mellett szeretnének tanulni. A feltételekről itt lehet olvasni a 7. pontban.
Amúgy ma is jó volt együtt lenni a testvérekkel délelőtt, délután Micskén, majd este idehaza Érszőllősön. Áldott legyen az Úr neve!!!

2 megjegyzés:

  1. a tavaly megfogalmazott vagyad nagyon jo otlet, es helyes, csak mindezt hamarabb kellett volna eldonteni, megszavazni, letargyalni, mivel mar 2 het mulva kezdodik az egyetem is, s aki lakast akart keresni, az mar keresett eddig, s nem olyan dolog hogy most egyrol kettore visszamondjuk...sajnalom, hogy nem kerult sor erre legalabb a nyar elejen, hogy idoben tudositva legyunk rola

    VálaszTörlés
  2. Igaz hogy sokkal jobb lett volna már nyár elején meghozni ezt a döntést, de csak most volt Tanácsülés. A jövő évre nézve viszont más most lehet ebben gondolkodni...

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...