2010. március 25., csütörtök

Csütörtök - Valamit körmölök

arról, hogy vendégekkel áldott meg minket az Úr. Már a tegnap esti vacsora jól elnyúlott a beszélgetések és az imádságok miatt, de a ma reggeli is hosszabb volt mint szokott, pedig a feleségem már nem is volt velünk. Ő már nyolc óra előtt elment az egyetemre és csak holnap estére jön haza.
Az áhítat és a reggeli elfogyasztása után a vendégek elindultak Gyergyószentmiklósra, de egy darabig én is velük mentem. Együtt néztük meg azt a táborhelyet(Tusza) ahol a tavaly nyáron voltunk a gyerekekkel.

Mivel nekem is vissza kellett valahogy jönnöm, ezért Ferenczi János testvérem jött utánunk a mikrobusszal. Nagyon szép napos időnk volt, kimondottan kirándulásra való idő, ezért csak délután két órakor váltunk el vendégeinktől Csucsánál. Ők Gyergyó felé mi pedig hazafelé vettük az irányt, de Élesdnél elkanyarodtunk Szilágynagyfalu felé hogy szemügyre vegyük szövetségünk egyik táborát, a Sólyomkővári tábort. Ott jól be volt zárva minden, nem hiányzik semmi, de a vihar nagy pusztítást végzett a kis erdőcskében a forrás mellett.


Több fa gyökerestől fordult ki míg a többi derékba tört. Szomorú volt látni, de az vigasztaló hogy az elültetett fenyőfa csemeték szépen fejlődnek, növekednek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...