2010. március 28., vasárnap

VIRÁGVASÁRNAP

A tegnapi kongresszus után annyira fáradt voltam mire hazaérkeztem, hogy anyósomékkal -akik a tegnap délben érkeztek és ma menrtek el - is éppen csak néhány szót váltottunk és már tértem is nyugovóra. Mivel a tegnapi kongresszuson is engem választottak napi jegyzőnek(ez már mindjárt hagyomány lesz), egész végig kellett figyelni, fogalmazni és beírni a laptopba az anyagot. Néhány oldal után már az is megfordult a fejemben hogy a következő kongresszuson csak azután fogok megjelenni, ha már megválasztották a napi jegyzőt:)
Na tehát mindez magyarázat arra hogy a tegnap este miért feküdtem le már 11 órakor...
Ma reggel viszont már kipihenten ébredtem és jókedvűen indultam a szolgálatba. Délelőtt Kéczbe mentem a magyar testvérekhez, ahol együtt szolgáltunk Rend Jenő testvérrel, akit a lánya(17 éves) is elkísért. Délutánra Szilágypérba mentem ahol úrvacsorai alkalmunk volt a testvérekkel, de a barátkozók(készülnek a bemerítésre) is jöttek mind ott voltak.
Az esti alkalomra, hat órára már hazajöttem, de addigra apósomék már hazamentek. Itthon a János ev. 12:39-50 alapján hirdettem az igét a gyülekezetben, ahol bizonyságtételekre és egyéb szolgálatokra is sor került.
Készülünk az ünnepre...
Alább beillesztek két éneket amit a tegnap énekeltünk a kongresszuson. Sajnos csak a Blackberry telefon volt nálam(az N95-ösöm itthon maradt) és annak elég gyenge a videofelbontása, de az ének talán érthető...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...