2011. március 10., csütörtök

Csütörtök este - Székelyhíd

Ma reggel Ferenczi Béla testvérrel Szilágypérba mentünk hogy ott a polgármesterrel megegyezzünk a baptisták temetőhelyének a kijelölésében. Hála az Úrnak sikerrel jártunk és ha minden a megszabott módon történik akkor a jövő héten ki is lesz mérve a terület temetőnek.
Délután a tinikkel találkoztam és az Ábrahám életének a tanulmányozását zártuk le. Egy érdekes feladatot kaptak. Mivel Ábrahám 175 évet élt ezért a következő volt a feladvány: Egy pontosan 175 karakterből álló ismertető szöveget kellett írjanak Ábrahámról úgy hogy az "Ábrahám", "Sára", "Izsák", "Hágár" és "Ismáel" nevek betűit használhatták csak fel és a nevek közül egyet sem írhattak le. A jövő hétre kell elkészüljenek vele, de 20 pontos bónuszt kap aki a mai napon már leadja az írását. Aki holnap, az már csak 17,5-öt, aki holnapután, az csak 15-öt és így tovább. Aki jövő csütörtökre készül el az nem kap plusz pontot... Az egyik diák ma este fél tizenegykor már hozta a szövegét.
Este hatra Székelyhídra mentem evangelizációs alkalomra, melyre Szilágypérból és Szalacsról is elkísért 1 testvér és 3 testvérnő. Az Úré legyen a hála azokért akiket ma este megérintett az ige és jelezték is hogy jönnek az Úr Jézushoz.
Az összejövetel után még visszamaradtunk egy ideig beszélgetni majd falatoztak is a testvérek és aztán indultunk haza. Szalacsi és szilágypéri kitérőkkel 22.30-ra érkeztem haza Érszőlllősre.
Jó az ÚR!

Az esti alkalmat itt lehet megnézni.

Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...