2008. december 3., szerda

Szerda

Ma este bibliaórán a Mikeás könyvével foglalkoztunk. Míg készültem ebből a könyvből nekem is sokat tanított az Úr. Többek között azt hogy Isten nagyon is számon kéri a szociális érzéketlenséget a népén. Tehát az Úr nem csak arra figyel hogy a templom 4 fala között milyen a lelki élet, hanem arra is hogy a társadalomban az Ő akarata mennyire jut érvényre az Övéin keresztül.
A Bibliaóra után vezetőségi értekezletet tartottunk, mert szombaton szövetségi rendkívüéi közgyülés, vasárnap délelőtt testvéri óra délután pedig úrvacsorai közösségünk lesz.
Fél 10 után fejeztük be imádsággal a tanácskozásunkat, ahol a küldötteket is kijelöltük a közgyűlésre. Holnap ha az Úr éltetni fog életem egyik nagy határkövéhez érkezek...

Az Úr legyen áldott!

1 megjegyzés:

  1. Pal elso levele Timoteushoz 4:14-15 Ne hanyagold el a benned levo kegyelmi ajandekot,amelyet profecia altal kaptal a venek kezratetelevel.Ezekkel torodj,ezekkel foglalkozz,hogy elorehaladasod nyilvanvalo legyen mindenki elott.Koszontunk szeretettel BOLDOG SZULETESNAPOT kivanunk Barotrol Denes es Irenke udv.a csalad minden tagjat.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...