2010. február 6., szombat

Szombat - egy álnéven írt levél(nem tudom hogy sírjak-e vagy nevessek?)

Az alábbi levelet a héten kaptam és első olvasatra úgy tűnik mintha a gyülekezetünk egyik tagja írta volna, de ifj.Híri János testvérem szerint garantáltan provokációval állunk szemben. Kezdve attól hogy álnéven(Brekkencs Dániel) írt valaki, mintha a mi gyülekezetünk tagja lenne, egészen addig hogy "A Bibliabul nem is nagyon kel beszelni, mert szol az Ur a nelkul is direktbe." Tehát egyenesen  Isten Igéjét tartja úgymond feleslegesnek a levélíró.
Álljon itt tehát elrettentő példaként, vagy ha úgy tetszik tanulságként a levél, a maga eredeti, gyatra formájában:


"Az Ur aldasaval kivanok jo napot maganak testver.
Nagyon orulunk, hogy a faluban egyre jobb a kapcsolat az Isten nipe kozott.
Man a Marika es a masik roman testverno mindig jarnak a punkosdista hazikozossigekbe. Lent a Murvai Joskanal nagy orom szokott lenni, amikor jonnek a profetak es jonnek sorra a kijelentisek mindenkinek. Van ugy, hogy harmincan is osszegyulekeznek, annyira nagy az orom. Ott enekelnek es azutan kapjak a latomasokat, kideriteseket a Szent Lelek altal. Betoltodnek erovel utanna es vidamabban szolgalnak mindenki a maga nepe kozt. Viszik a tuzet oda a tobbi egyhazakba is, ahol nem ismerik a igazsagokat.
\magatestvir mir nem jon el egyszer oda, olyan hangos az ima, hogy felzug a buzgosag a lekekben. Hisszuk egybeolvad a ket gyulekezet, mert munkalkodik a Lelek es eltunnek a falak. Szerda este 7 re maga is jojjon el es lassa hogyan dolgozik Isten . Mindig hivnak egy egy profetet valahunnak, akik aztan batoritjak, erositik a nepet. Megsugom maganak, hogy a kover punkosdista vezeto nem szereti az ijen alkalmakat es tevtanitasrol beszel. De o nem erti a jo dolgokat es mik nem figyelunk ra, csak megyunk kozzejuk, mert nagy ott ay ero. Fuj micsoda munka megy vegbe, meg a foldre is le szoktak esni, anyira vizsgalja uket ay Ur. Latott a testvir ilyet man? Biztosan, csakhat ez tilos a meg a punkosdistaknak is.
Mik mint baptistak nem monhatjuk el mit is cselekedet otan a Lelek, de maga megvizsgalhatja eloben.
Csudalatos orom van es a sok profecia mindenkinek sorba. A Bibliabul nem is nagyon kel beszelni, mert szol az Ur a nelkul is direktbe. Minket nagyon megerintet ugyhogy vagyunk menni mindig.
Ha lehet hivjuk meg oket magunkhoz is es kapunk fentrol uzeneteket. Fantasticus a trezire(trezire=ébredés/vefraim) ami ot van.
A fiam cimirul irtunk mert meg nem valhatjuk be kik vagyunk, de nagyon atjart az ami ottan van. Nekunk is kene a Szent Lelek ereje, maga majd bevezeti a teljesiget, ha meglatja valosagban.
Munkalkodik ot a Duhul Sfant(Duhul Sfant=Szent Szellem/vefraim) es minunat(minunat=csodálatos/vefraim) erizheto.
Varjuk jovo szeredara hogy tudjuk egyut csinalni ezt a munka.
Érizni a nagy szabadsag ot. Aliluia. Amin.
Egy a tobre szomjazo tag."


Én csak annyit fűzök ehhez, hogy  az Úr legyen irgalmas e betűhalmaz nemzőjéhez!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...