2010. augusztus 12., csütörtök

Csütörtök - Hirdetés Brassóból

Az alábbi levelet kaptam ma Borzási Dávidtól, aki kéri hogy minél szélesebb körben ismertessem. Így hát megteszem:

Kedves testvérek,

örömmel értesítem önöket, hogy 2010. november 12-én, pénteken Michael W. Smith koncertjére kerül sor a brassói sportcsarnokban. (Michael W. Smith az utóbbi évtizetedek egyik meghatározó evangéliumi keresztyén zeneszerzője és előadóművésze.) Az eseményt a brassói evangéliumi gyülekezetek szervezik (baptista, pünkösdista és testvérgyülekezetek) - köztük a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet - az előadóművész menedzserével közösen.

A koncert honlapja: http://www.michaelwsmith.ro.

A koncertre a jegyeket több helyen lehetséges vásárolni (ahogyan a honlapon is olvasható). Amit nem közöl a honlap, hogy a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet 400 jegyet előzetesben lefoglalt, hogy előnyben részesíthessük azokat a magyar zenekedvelőket, akik el szeretnének jönni az eseményre (a jegyek várhatóan hamar elfogynak). Ilyen módon nálam is lehet jegyet vásárolni augusztus 31-ig, amikor a megmaradt jegyeket vissza kell adnom a szervezőbizottságnak, hogy a hagyományos csatornákon áruba bocsáthassák.

A jegyek ára:
  • 70 lej - ülőhelyes jegy, lelátó
  • 100 lej - ülőhelyes jegy, aréna
  • 140 lej - ülőhelyes jegy, aréna, VIP
Amennyiben a mi gyülekezetünkön keresztül szeretnének jegyet váltani a koncertre, kérem, értesítsenek a david.borzasi@gmail.com e-mail címen, és postai vagy banki utalvánnyal küldjék a jegyek árát. Ha a jegyre nem érkezik meg a pénz augusztus 31-ig, a jegyet visszaadom a szervezőbizottságnak. Tehát, augusztus 31-ig az e-mailben lefoglalt jegyet ki kell váltani annak árával!

Címem: Borzási Dávid, str. Şoimului nr. 18, 500046 Braşov
Bankszámla (IBAN): RO44 BACX 0000000255078000

Megkérem önöket szeretettel, hogy amennyiben ez lehetséges, ismertessék az eseményt és az ezzel kapcsolatos információkat gyülekezeteikben és a rendelkezésükre álló média-csatornákon (gyülekezeti honlap, blog stb.).

Szeretettel várunk mindenkit Brassóba!

Isten áldását kívánva a Brassói Magyar Baptista Gyülekezet nevében,
Borzási Dávid

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...