2009. április 4., szombat

Április 4 - Két év... nagy idő?!

Ma két éves ez az internetes napló és csak azon tűnődöm, hogy miként is tudtam ilyen folyamatosan írni(leszámítva az előre bejlentett szünetet), mert amúgy nem a rendszerességről voltam ismert. A korábbi mindennapokban inkább az improvizációk színes-változatos, röpke ideig tartó flörtjei jellemezték az életciklusaimat. Sokszor elgondoltam és el is kezdetem határidőnaplót naplót vezetni magamnak, de azok rendszerint úgy március-április táján befagytak... Most mégis van legalább két év az életemből ami nagyjából pontosan(napokra lebontva) dokumentál engem. Habár a kezdeti cél nem az volt elsősorban, hogy a magam részére rögzítsem a történteket, hanem a fejlécben megfogalmazott vágy, de most számomra az is nagy értéket jelent hogy szívemben Isten iránti hálával napra pontosan vissza tekinthetek az elmúlt két évre. Soli Deo Gloria!
Az eredeti célt illetően pedig azt gondolom, hogy valamennyire sikerült megvalósítani... Igyekeztem nem prédikációkat írni, hanem a gyarló-esendő ember örömeivel, néha szomorúságaival díszített kegyelemmel teljes életét e virtuális térben is megjeleníteni. Hogy mekkora eredménnyel, ezt úgyis tudjátok... Az én Uram az Úr, ha néha szomorkodott is írásaim miatt, mégis tudom hogy nagyon szeret és nevel az olvasókon, hozzászólókon, csípősen kritikus és értem imádkozó, erősítő-bátorító testvéreimen keresztül!

A napló statisztikáiról annyit, hogy több mint 100.000 oldalletöltés, kb. 58 ezer egyedi látogató volt az elmúlt két évben. Ez a személyes honlapok között magas számot jelent, de hatalmas felelősséget is rak a vállamra..., mert nem mindegy hogy miről, de főleg kiről miként fogalmazok. Ezúton is bocsánatot kérek mindazoktól akiket akaratlanul is megsértettem, vagy ha valakinek az érzékeny lelkivilágát megbántottam. Az Úr tegye mindazt jóvá amit én elrontottam, mert azokat én megbántam!

Annak viszont kifejezetten örülök, hogy e két év alatt jócskán megszaporodott a hasonló internetes naplók száma és a szolgatársaim között sem megvetett cselekmény már a blogírás a kezdeti fenntartások után, sőt már több lelkipásztor és missziómunkás életéről tevékenységéről, inkább e blogok révén tájékozódunk, így az imatémákat közvetlen forrásból meríthetjük... Hálás vagyok az Úrnak hogy ebben én is benne lehetek!!!


Holnap virágvasárnap...

Hozsánna! Áldott aki jön Úr nevében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...