2009. április 13., hétfő

Húsvéthéfő

Ez a kislány(Tirza) ma nem tudott velem jönni...Délelőtt és délután Kéczben hirdettem hogy Jézus feltámadt és feladatot bízott ránk. Először a magyar gyülekezetben majd délután 3-tól a cigány gyülekezetben szolgáltam, ahová Juditka és Jémina is elkísértek. Sajnos vagy 10 percet késtünk, mert egy közúti baleset következtében egy időre lezárták a forgalmat Margitta felé a helyszínelés miatt.

Anyósomék délután hazautaztak, mert ma délelőtt megszületett Péter sógorom 3. gyermeke Rodé. Anyósomnak a nővére Marika jött értük és Mirjámot is magukkal vitték hogy amennyire lehet segítsen a nagymamának.
Este hattól nagyon szép és áldott alkalmunk volt itt Érszőllősön, mert vendégeink is voltak. Bodor Sándor testvér(a körzet egykori lelkipásztora) volt a vendég igehirdető és a Monospetri-i gyülekezetéből a fúvószenekar is elkísérte.
A teológus testvér is visszaérkezett a micskeiekkel, Margittáról is voltak testvérek +... a végére még Gál Gabiék is megjöttek, úgyhogy eléggé megtelt az imaház. Az alkalom után szeretetvendégséggel zártuk a napot... A teológust Bodor Sándor testvérék vitték vissza Nagyváradra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...