2009. október 19., hétfő

Hétfõ - Megkezdõdött az elsõ összmagyar baptista lelkipásztor találkozó

A Nagyvárad melletti Félix fürdő egyik kétcsillagos szállodájában vagyunk elszállásolva, ahol két napot leszünk együtt a tervek szerint. Lelkipásztorok a feleségeinkkel együtt kb. 200-an vagyunk itt és az első nap délutánja még arra sem volt elég hogy mindenkinek köszönjek. Jó látni a nagyokat, az időseket, a kortársakat emberközelből és velük együtt énekelni, imádkozni.
Szerettem volna élőben közvetíteni a közös alkalmat, de mivel itt nincs 3G ezért csak felvételről lesz később látható a találkozó.
Ma este az amerikai különítmény(Kulcsár, Herjeczki, Lukács, Novák négyesfogat)vezette az alkalmat és igével Herjeczki tv. szolgált. Köszöntést adott át még Erik tv. Angliából és Nyúl Zoltán tv. a Vajdaságból.
Mivel a konferenciateremben 9 fok körül volt a hőmérséklet, ezért nem nyúlott el az esti összejövetel, de holnap már nem ott fogjuk tartani a közös alkalmakat, hanem az ebédlőben. Ezt a bejelentést a résztvevők nagy tapssal jutalmazták.

2 megjegyzés:

  1. Halat adok a lehetosegert hogy egyut lehetek mind ferj-feleseg,mind az Ur szolgai es tudom h rolunk is beszeltek az Urral eszt tudni olyan jo.

    VálaszTörlés
  2. Szervusz Efraim!
    Tetszik a "gyászod" - én is így érzek. Olyan jó volt közöttetek lenni! Várom a következőt.
    Jóska

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...