2009. október 15., csütörtök

Szerda - 2. félidő

A tegnapi bejegyzést azzal fejeztem be hogy az olvasásban szünetet tartok. Na hát az annyira hosszúra nyúlt hogy még mindig hátra van vagy 70 oldal. Nagyon finom volt az ebéd(tejfölös gomba makarónival) hogy többet ettem mint kellet volna. Rosszul t(l)ettem. Tehát a kötelező olvasmány és tejfölös gomba eredménye az lett hogy  kirázott a hideg lázas lettem, erős hányinger gyötört végül mindent amit és ahol bevettem ott kis is adtam. Csak eltelt közben vagy 6 óra. Az esti imaközösségbe se tudtam elmenni, csak üzentem hogy imádkozzanak értem. Hála az Úrnak éjfélre már egészen rendbe jöttem, mindenféle gyógyszeres kezelés nélkül. Ma reggel már ismét én vittem a gyerekeket az óvodába. Az alkatrész is megérkezett és azt is hazahozhattam, majd be is szereltem. Nem tudom hogy másfelé milyen idő volt de nálunk havazott, nem éppen autószereléshez való volt az idő, de "túléltem" és még egy két dolgot meg is tanultam. Ismét üzemkész a Transporter.
Ma este itthon voltam a bibliaórán és a Jákób történetével foglalkoztunk a 1Móz. 32:1-12,24-31 alapján. Ha az Úr megsegít akkor holnap a Daciát viszem a szervizbe hogy csapágyat cseréljenek a bal első futóműnél. Azt még nem tudok, de nem kizárt hogy egyszer arra is képes leszek...:)

1 megjegyzés:

  1. Gyerre Efraim ,Endre meg tanit amugy meg egy napi szantassal el vagy maradva mer aszt igerted hogy ki probalod(az egyik blogodon lattuk h ahoz is ertesz es megjegyeszte Bandi ez az ammi bolonbe elmaradt.Aldjon az Ur titeket es kellemes egyutletet a kozel jovoben ammit tervesztek .

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...