2010. január 1., péntek

2010 első napja

Az Úr kegyelméből a tegnap négyen a hétből hazaérkeztünk a Hargitáról. Mirjám ott maradt szilveszterezni a fiatalokkal, Jémina és Tirza pedig egy hónapig(a vizsgaidőszak idejére) maradnak a nagymamánál. Itthon nálunk este héttől kezdődött az ó-év utolsó nyilvános istentiszteleti elkalma és egészen kilenc óráig tartott. Gombos György testvérrel szolgáltunk a vezérfonal szerinti téma "Menjünk át a túlsó partra" alapján.
Az összejövetel után a vezetőséggel maradtunk vissza még egy órára hogy lezárjuk az évet és egy kicsit előre is tekintsünk.
Tíz órától pedig kezdődött a fiatalok szilveszterezése. A mieink meghívták a református ifjúságot egy közös alkalomra és ők el is jöttek a lelkésszel együtt. Tizenegy órától én vezettem az alkalmat, melyben az ismerkedés után a ref. lelkész szólt néhány szót, majd én olvastam igét(Fil. 3:12-14) és buzdítottam imádságra a fiatalokat. Imádsággal jöttünk át ebbe az évbe. Negyed egy után még énekeltünk néhányat majd szeretetvendégségre került sor... Ezt bibliai vetélkedő és egyéb játékok követték.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...