2010. január 20., szerda

Szerda - Vizsga előtt, vizsga után -Bónusz

A tegnap délelőtt letudtam a "Jelenkori magyar irodalmi kommunikáció" c. tantárgyból a vizsgát. Remélem hogy nem hiába tettem meg az utat oda-vissza. Ámbár érzelmileg mindenféleképpen megérte az út, mert újra láthattam az ötödiket, a szépségesen szép és ragyogó Violát(Virágot). Őt anyósomék vállalták el vagy 10 napra(a 3. és 4. a édesanyáméknál van), míg a feleségem is leadja a rajzokat és túl lesz a vizsgákon. Elképzelni is nehéz ugye, miért van úgy odáig egy apuka az ötödik leánygyermekéért is? Nem csodálom, mert amíg nem adatott meg e kitüntetés, én sem tudtam ilyen titkokról. De áldom az Urat aki jobbat adott mint amit valaha is elképzeltem...

A tegnapi torrent után legyen itt a a Pardi Félix(akinek ezért külön köszönet és baráti ölelés jár) által biztosított lehetőség a letöltésekhez. Ezennel a torrent letöltési lehetőséget lekapcsolom...

Kurucz-lányok 1 rész
Kurucz-lányok 2. rész
Kurucz-lányok 3. rész
Kurucz-lányok 4. rész
Kurucz-lányok 5. rész

5 megjegyzés:

  1. Kedves Efraim,
    Köszönöm az énekeket. Letöltöttem és örömmel hallgatom őket. Félixnek is köszönöm a közreműködést.
    P Dániel

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm szépen Efraim, hogy feltetted ezeket a csodás énekeket. Én is letöltöttem őket,nagyon régen szerettem volna már szerttenni rájuk, köszönöm a lehetőséget.Az Úr áldjon fáradozásodért!

    VálaszTörlés
  3. Köszönet Sárának és a csapatnak, hogy szolgáltak felénk, és nektek is Efraim/Félix a segítségért, hogy ez a kincs nekünk is elérhető. Nagyon nagyon örülök. Sing along all day long ezentúl a Kuruczokkal.

    VálaszTörlés
  4. Társulok én is köszönönetet mondani ismért a Kurucz lányoknak és a többi közreműködőnek, Efraimnak és Félixnek. Áldjon az Úr titeket!

    VálaszTörlés
  5. Én is köszönöm!
    Felidéződik bennem a kedd esti közösség.
    Aki ott volt, tudja miről beszélek.
    Efraim, Félix... köszönöm!
    Lukács János

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...