2010. november 24., szerda

Szerda este - Nem leszek ott a temetésen,

mert itthon is az lesz. Gyülekezetünkből Bigász testvérnő távozott az örök hazába és neki is pontosan ugyanabban az időpontban lesz a temetése(ő már a tegnap meghalt), mint a Vékás testvéré. Szombatra egy konferenciára is hivatalos voltam, ahol szolgálni kellett volna, de az úgy néz ki nélkülem lesz megtartva. Eléggé összesűrűsödtek az események és nem könnyű a lépést tartani, de nem lehetetlen, hála Neki!

A tegnap reggel Mártit és Juditkát elvittem Debrecenbe az orvoshoz.(Asztmát állapítottak meg a lányunknál) Onnan  10 órára Biharpüspökibe mentem a missziókerületünk lelkipásztori találkozójára. Csak egy lelkipásztor társunk hiányzott, de ő(Daniel Zalán) is csak azért mert Amerikában van. Nagyon jó együttlétünk volt aminek csak délután négykor lett vége. Innen visszamentem debrecenbe Mártiékért, majd onnan együtt mentünk Szilágypérba Tirzáért és Virágért. Útközben megálltunk még Vámospércsen is ahonnan egy harmóniumot kaptunk és azt a szilágypéri imaházba vittem.
A Bibliaolvasó Vezérfonal is elkészült, itt látható alább a képen, sajnos már nem aktuális, ha a nyugalmazott lelkipásztorok sorát olvasom.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...