2008. október 25., szombat

Szombat-Borszék




Evangelizációs estére érkeztem ide erre a helyre, ami néhány évvel ezelőtt lett megvásárolva Borzási István testvér által arra hogy legyen egy ház itt Borszéken ahol az evangélium hirdettetik.
Jelenleg csak 3 tagja van a borszéki baptista missziónak, mert többen elköltöztek az elmúlt években, vagy elmaradtak. Ez azonban nem rettentette vissza Novák Zsolt testvéremet attól hogy engedelmeskedjen az Urnak és így megszervezte ezt a hétvégi(csüt.-péntek-szombat) evangelizációs sorozatot. Első este Zsolt, a tegnap édesapám és ma pedig én voltam a soros igehirdető. Hála legyen az Istennek azért hogy megáldotta ezeket az estéket. Ma este az igehirdetés(ApCsel 9:1-9, 17-19) és a felhívás után jelentkezett egy fiatalember hogy ezen az estén megértette mit üzent számára az Ur. Tudja hogy neki be kell merítkezni és ezt meg is fogja tenni. Mikor odajött hozzám a végén és bemutatkozott, akkor tudtam meg hogy ő a helyi református lelkész. Az alkalom végén a felesége is visszamaradt imádkozni. Szép család az Urban, áldassék az Ő szent neve!!! Imádkozzatok a borszéki emberekért hogy minél többen megtérjenek.
Ma estére már Gyergyószentmiklósra értünk(nyolcan jöttek velem Érszőllősről) és itt is szállunk meg édesapáméknál. Holnap itt a helyi gyülekezetben szolgálok ha Isten is megsegít, mert már korábban megígértem Attilának hogy a bemerítésére eljövök. Aztán még ugy(nem működik ezen a billentyűzeten a hosszuuuuu UUU) is néz ki, hogy én fogom bemeríteni. Az Ur tegye gyümölcsözővé a holnapi szolgálatokat!!!
Jó éjszakát! Ma éjjel többet alszunk egy órával....

1 megjegyzés:

  1. Csodalatos az Ur,kesziti az utodokat annak a varosnak.Alldott mert meghallgatott sokunkat.Jo az Ur

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...