2008. október 1., szerda

Szerda-Jobbulás

A tegnaphoz képest sokkal jobban vagyok már. Ez is öröm, de most következik a meglepődés, amit kilátásba helyeztem még hétfőn. A hétfői bejegyzés után a tegnap kerestek meg telefonon azzal hogy lenne aki elvállalja a gyerekfelügyeletet. Hála az Úrnak és köszönet Mártának(Goroszló) aki közvetített, amiért ilyen gyorsan megoldódni látszik ez a kérdés...
A tegnap voltam Váradon a C.A.S. irodában hogy megsürgessem az Európai Kártya(biztosítás)mihamarabbi kézhezvételét, de sajnos kell még vagy 7-10 napot várni. Gondolom addig a debreceni apeh is türelemmel lesz.
Délután az egyik testvérnő, Farkas Marika néni jött hogy megossza bánatát és együtt imádkozzunk. A lánya -akit ugyancsak Marikának hívnak és a tavaly ment férjhez(lsd. itt)és azóta Borzáson lakik a férjével(Bányai Lajos)- vasárnap bekerült a kórházba Szilágysomlyóra. Veszítése volt és ő is majdnem oda lett. Hála az Úrnak már jobban van, de imádkozni kell érte.
Fél hat körül elmentünk Tripó Istvánnal Sag-re(táborhely ügyben tájékozódni), majd megálltunk Borzáson is a Bányai család házánál(Istvánnal találkoztam csak) egy imádság erejéig, aztán továbbmentünk Zilahra Evódiáékhoz. Ott vacsoráztunk, beszélgettünk, imádkoztunk és este 10 óra után indultunk haza, ahová elég betegen érkeztem már, de hála az Úrnak most már jobban vagyok. Ezt a bejegyzést Debrecenből írom ahová a kis Virág miatt(kötelező oltás) kellett jönni. A feleségem és ő még itt maradnak, de én megyek haza.

1 megjegyzés:

  1. Örülök, hogy jobban vagy. A hétvégén Margittán leszünk, és nagyon szeretnék találkozni veletek. Otthon lesztek? Nem láttam egy szekér esztendeje a családodat.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...