2011. január 6., csütörtök

Csütörtök este - Becsíííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííípődve

Már a tegnap este éreztem(lehet hogy a hidegben való autószerelgetés miatt), de ma reggelre és délutánra már tagadhatatlan valósággá vált: Idegbecsípődésem van. A jobb lapockám mögött lehet a baj, mert fordulni is csak úgy tudok mint a farkas és minden hirtelen mozdulat, köhögés erős nyilalást okoz. A leüléseket, felállásokat és minden egyéb mozdulatsort előre meg kell tervezzek, ha nem mozdulok nem fáj. Legalább tudok olvasgatni, csendben lenni. 
Az esti összejövetel előtt bejött ifj.Híri János testvér és ami rajta állt megtette. Masszírozott, gyúrt, lazított és lóbalzsammal is megkent. Egy kicsit javult is az állapotom, de az igeszolgálatokat itthonról hallgattam. Horváth Ferenc margittai lelkipásztor volt ma este a vendégünk. Az imaóra után bejött Gombos Miklós és ifj. Híri János testvérékkel meglátogatni és kértem imádkozzanak értem, hogy helyrejöjjek. Nem érzem magam betegnek, csak rokkantnak. Ha az Úr azt akarja, akkor holnap reggel Debrecenbe megyek vizsgázni, ha pedig itthon tart akkor az is a javamra lesz. Hiszem. Áldott legyen az Úr neve!

1 megjegyzés:

  1. lóbalzsam versus olaj ( nem keresztyén megoldás de ........... csak használjon , ha meg a gyülekezet előljárója teszi ...........)

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...