2011. január 10., hétfő

Vasárnap - Szolgálat

Délelőtt Nagyszalontára mentünk több lelkipásztor társammal. Az elnökség mellett a Simon József testvérrel képviseltük a Szövetségi Tanácsot. Engem az áhítat vezetésére kértek, míg Simon József testvér az igehirdetés szolgálatát végezte. Nagyon jó igehirdetés volt amiből én is megkaptam az üzenetet a személyes életemre nézve. Az összejövetel után megtartottuk a közgyűlést, aminek a végén délután két órakor Budai Lajos(az ő kocsijával utaztunk) és Borzási István testvérekkel már indultunk is hazafelé. Én Micskén kiszálltam az autóból, mert fél négytől ott kellett szolgálnom. Innen viszont már Tripó István testvérékkel(+Hubert lányok) mentem Sarmaságra ahol hat órakor kezdődött az alkalom.

Még egy jegyespárt is köszöntöttünk, akik közül a menyasszony kémeri



Egy néhány perc késéssel meg is érkeztünk. Saulus és Jézus találkozójáról beszéltem és hiszem hogy nem volt hiábavaló az igehirdetés. Rengetegen voltak az imaházban, mert a kivülvalók mellett még a környező gyülekezetekből is eljöttek a testvérek erre az alkalomra. Egy mini lelkipásztori találkozót is tarthatttunk volna, mert ott volt Tóth Attila, Kis Ottó, Dohi Zoltán sőt még Nagy István(korábbi perecseni lp.) testvért is láttam. Péter István testvérrel, Tripó Istvánnal, Tóth Attilával, Kis Ottóval és Dohi Zolival az alkalom után még visszamaradtunk beszélgetni amit imádsággal zártunk. Ezután a helyi lelkipásztor vendégszeretetét élveztük. Fél tizenkettő körül értem haza az Úr kegyelméből.
Áldott legyen az Úrnak a neve!!!

4 megjegyzés:

  1. És mire jutottatok Szalontán? Jó lenne erről is tudni valamit.
    L. J.

    VálaszTörlés
  2. Milyen ünnep volt Sarmaságon? Hiszen Nagyfaluból is voltak ott. A fényképen látom apósomat, a sógoromékat, és az egyik karmester tv.-t.

    VálaszTörlés
  3. Hála az Úrnak Nagyszalontán a gyülekezettel jó beszélgetésünk volt. Leszámítva néhány rendetlenkedőt, akiket innen a blogról, a kommentekből is ismerhettek. Akik nem fogadták el a nyilatkozatot, azok úrvacsorázáshoz való jogát felfüggesztettük. A gyülekezet túlnyomó részével viszont egyetértettünk és hisszük hogy az Úr ebből is valami jót fog kihozni.

    Sarmaságon evangelizációs sorozat volt az elmúlt héten és én a befejező alkalmon vettem részt.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...