2009. november 3., kedd

Kedd - Elindult az ötödik...

Tizenöt hónaposan végre Virág is elindult. Eddig jobbára csak mászott, de most már ügyesen lépeget. Még a küszöböt is átlépi minden segítség nélkül. Azt hiszen Juditka volt a másik aki ilyen későn indult meg, a többiek nem húzták ennyit az időt. Az öröm mellett azonban a felelősség is megnőtt, mert jobban oda kell figyelni a kicsire, nehogy lesétáljon a lépcsőn, vagy nehogy elvágódjon...
A feleségem eléggé le van terhelve a házifeladatokkal, én sokszor nem vagyok itthon, ezért a nagyobb testvérek azok akik részt vállalnak a kicsik felügyeletében. Most inkább csak Mirjám, mert Juditka Zilahon tölti a vakációt(ma vittem el Evódiáékhoz).
A tegnap felhívott Gergely István testvér(szövetségi elnök) és megkért arra hogy a jövő heti TELEK találkozóra készüljek egy előadással, melynek a témája: "Az ébredés vonulata és megmutatkozása a lelki munkások személyiségében, szolgálatában. (Istenkapcsolatában – szolgatársi viszonyában – magán életében – korjelenségek viszonyában)" 
Elég nehéznek tűnik a feladat, de kérem az Urat hogy amire egyedül képtelen lennék azt a Szent Szellem segítségével tudjam elvégezni. Ha teheted imádkozz értem, mert annyi lelkipásztor, lelkimunkás(50-60) előtt nem könnyű jól mondani még a tökéletest sem!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...