2009. február 16., hétfő

Hétfő - ami volt elmúlt...

Hála az Úrnak ma reggelre teljesen elmúlt az amit a húgom idegbecsípődésnek mondott. Az utóbbi napokban volt egy állandó húzó tompa fájás a derekamban a gerincem mellett és egy-egy bizonyos mozdulatnál belémnyilalt a fájdalom. A tegnapi összejövetel után észre is vette a szomszédom Híri János testvér, -aki civilben "KISPRÍMÁS"(így nevezte ő korábban az alpolgármestert) a tavalyi választások óta- és behívott hozzájuk azzal hogy van valami kenőcse direkt az ilyen fájdalmakra. Be is mentem hozzá és miután hasra fektetett jól bedörzsölte a derekamba azt a valamit. Akkorákat sóhajtottam közbe(ailyenkor a masszírozás nagyon fájdalmas ám...) hogy a gyerekei is észrevették mennyire szenvedek a községi elöljáró keze alatt. Azonnal nem éreztem még változást, de miután még beszélgettünk és imádkoztunk egy kicsit kezdett múlni a fájdalom. Hazajöttem, lefeküdtem és mire ma reggel felébredtem hiába hajlongtam erre arra nem éreztem fájdalmat. Áldassék az Úr neve! Jancsinak meg a keze...

A múlt héten írtam hogy Evódiáéknál voltam és Lajos sógorom mutatott(adott) valamit, amire azt mondta akkor hogy nem publikus. "Nehogy kiírd a blogba, mert édesapámnak csak pénteken mondjuk meg, ugyanis akkor lesz a születésnapja." Születésnapi meglepetésként adták ki a gyerekei id. Budai Lajos testvérnek a könyvét. Mivel az már elmúlt ezért már közölhetem annak a könyvnek a borítólap másolatát, amit az édesapja írt a baróti szolgálati ideje alatt.
Beleolvasva a könyvbe, azon gondolkodtam hogy Budai testvér még a nyolcvanas években vajon honnan tudta milyen lesz az én feleségem...? (Ez költői kérdés :)

1 megjegyzés:

  1. Budai Lajos tv-nek kívánok jó egészséget, az Úr áldását további életére és jó szívvel gondolok vissza a székelyföldi, baróti szolgálatára, nagyon kedves számomra Both testvérrel együtt!

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...