2009. március 23., hétfő

Hétfő- Hossszúúúúú nap

Reggel fél hétkor már elindultam itthonról, hogy az autót végre átírassam Nagyváradon. Ha valaki végzett már ehhez hasonló műveletsort akkor nagyon jól tudja hogy ez egy egész napot is igénybe vesz, de csak akkor szűkűl egy napra az ügyintézés ha minden rendben van. Olyan, az autóátíratásokat ipari szinten űzőkhöz képest laikusnak számító embernek mint amilyen én is vagyok ez több napba is beletelhet. Ilyen papírok,tanúsítványok, olyan igazolások, befizetések, másolatok, sorszámok beszerzése stb.(másodjára már mindez könnyebb lenne, de elsőre...?) nagyon leszalámizzák az ember idejét, idegét. Hála az Úrnak hogy ezektől megmenekültem. És csak azért mert a Mindenható úgy rendezte hogy a micskei polgármester(Tripó István testvér) is ezen a napon íratta át az autóját. Egy nagy ember(súlyra én kb. 2/3-a vagyok és az adott ügy szempontjából igen fontos kapcsolati tőkéje pedig sokszorosa az enyémnek) mellett pedig nem volt nehéz a lelki békét megőrizni a zörrenők ellenére sem. Így hát együtt mentünk és a két hiányos dosszié napközben szépen kiegészült a "maga módján" pecsétekkel, + ezzel +azzal és kb. délután kettőre kezemben volt az az új rendszám. Micskén azonnal fel is tettem az autóra és már úgy jöttem haza. Margittán az éppen hazafelé stoppoló Gombos fiúk közül Dániel meg sem ismert, mert nem a pásztort nézte hanem a rendszámot. Ezért is közlöm itt a képen az új rendszámot, hogy ha valaki csak ez alapján tud beazonosítani akkor ne legyek számára észrevétlen :) Ne kérdezze senki hogy mit jelentenek a betűk a rendszámtáblán, mert nem kértem hogy ilyen vagy olyan betűkből és számokból álljon, de ha valaki tud egy frappáns mondatot, frázist hozzá akkor azt örömmel venném.

Ma este elkészítettem a szerdától kezdődő hitmélyítő alkalom sorozat plakátját, meghívóját. Ide is beillesztem hogy aki szeretne imádkozni értem és a hallgatókért az célzottan tehesse.

Ha azt mondanád, hogy erről nem tudunk, az, aki a szíveket vizsgálja, beléd lát, és aki lelkedet őrzi, ismer; ő megfizet az embernek cselekedete szerint. Egyél, fiam, mézet, mert jó, és a lépes méz édes az ínyednek. Tudd meg hát, hogy ilyen a bölcsesség a lelkednek: ha megtalálod, van jövendőd, és reménységed nem semmisül meg. Példabeszédek 23:12-14



MEGHÍVÓ


Szeretettel hívunk és várunk minden érdeklődőt a 2009 március 25-29 között szervezett hitmélyítő alkalmakra az érszőllősi baptista imaházba. Az összejövetelek este hét órakor kezdődnek(vasárnap kivételével) ahol Veress Efraim helyi lelkipásztor szolgál a következő témakörökben:


Szerda A család

(Férj-feleség, Szülő-gyermek kapcsolata, személyes életünk)



Csütörtök A Gyülekezet

(Krisztus teste, közösségi létünk értelme)



Péntek Pénz - Gazdaság – Válság

(társadalmi közegünk)



Szombat Megújulás és/vagy Modernizáció

(válaszok változó világunkra)



Vasárnap Utolsó idők

(mire számíthatunk?)



Érszőllősi Magyar Baptista Gyülekezet





4 megjegyzés:

  1. 9(kilenc) óra van, Pap Indul Haza!

    VálaszTörlés
  2. Predikald Isten Husegetvagy Pal Int Husegre vagy Pontosan Indulj Hittel...

    VálaszTörlés
  3. Parkolas Itt Helytelen

    VálaszTörlés
  4. Prédikálok Isten Házában

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...