2009. május 29., péntek

Péntek

...na ezt nem gondoltam volna hogy vizsga után ennyi: 132-69-68, az ami vizsga előtt annyi volt. Pedig nem vagyok egy nyugtalan típus, mégis a test az csak test marad és a paraméterei aszerint változnak, miként van terhelve. Hála az Úrnak hogy túl vagyok a mai vizsgán, ami egy csomó fizikai, kémiai találmány( pl.Young,Faraday,... stb.)történeti bemutatásán túl azt kérte számon, hogy a technomédiumok(távíró, rádió, mozi, TV, számítógép) milyen hatást gyakoroltak az emberiségre. Az biztos hogy nem bukok meg, de hogy hányast érdemlek azt csak akkor tudom meg miután a prof. kijavította, bocsánat(!) értékelte a dolgozatomat.
Holnap még van egy "nehezebb" tantárgy(szociolingvisztika), aminek az anyaga eléggé nem egyeztethető össze az én hitvallásommal, mert a "fajok kezdeti időszakára vezeti vissza a társas kommunikáció fejlődését" az ember vonatkozásában, de hát tekintettel kell lennem arra a nem elhanyagolható emberi tömegre is, akik még az állatok világát meghatározó kommunikációs folyamatok beszűkült mozgásterű foglyai. Érthető...? Ehhez ugyanis embernek kell lenni, hogy valaki értelmezni tudjon :)
U.i. Remélem e szösszenet nem érint holnap hátrányosan..., ha igen, akkor már túl nagy e technomédium által kifejtett hatásom, amit korlátozni szükséges.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...