2009. május 10., vasárnap

Vasárnap

Hála és dicsőség legyen az Úrnak, azért hogy a tegnap esti ének("Szárítsd fel a könnyed") valakiknek vigasztalást és bátorítást jelentett. Biztosan nem volt véletlen... Ma reggel amikor Micskére megérkeztünk Jéminával és Tirzával, már együtt énekeltük ezt az éneket a gyülekezettel, mert Tripó István testvér addigra már begyakorolta. Délutánra már egészen jól tudta a gyülekezet is...
A délelőtti imaáhítatra a felhívás a vezérfonal szerint: "Imádkozzunk országunk, lakóhelyünk vezetőiért, hogy bölcsen és felelősen végezzék munkájukat!" (Péld.11,14) volt és örömmel tettünk eleget ennek mind Micskén mind itthon, mert itt is ott is, amikor a község elöljáróiért könyörögtünk, akkor egyuttal a gyülekezet vezetőiért is imádkoztunk, mert egyik helyen a polgármestert, másik helyen pedig az alpolgármestert jelentik. A délelőtti igehirdetés a "maradék" megtéréséről volt az Ésaiás 10:20-34 alapján. Ebédre Tripó István testvérhez voltunk hivatalosak, hogy mielőtt még betöltené a negyvenegy évet a vendégei legyünk. Kedden már a negyvenkettedik évébe lép ha az Úr is úgy akarja. A délutáni alkalmon, miután hálás szívvel tekintett vissza(muszáj volt neki, mert felszólítottam:) eddigi életére, a felesége imádkozott érte hangosan és mi mind "Ámen"-t mondtunk rá.
Estére hazajöttünk a gyerekekkel és itthon is a 2Thessz.3:1-5 -ből szolgáltam, úgy mint Micskén. Már itthon is tudták a fiúk(Gombos Ottó kísérte) az éneket úgy hogy azzal is kezdtük az alkalmat. Tasnádról is volt egy házaspár akiket Gombos Miklós testvér hozott el és úgy nyilatkoztak, hogy nagyon jól érezték magukat.
Ma is volt egy kis zápor, de még imádkozunk hogy adjon az Úr többet is, mert mind a száraz föld, mind a száraz szívek szomjasak az égi áldásra! Adj Uram még többet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...