2010. április 20., kedd

Kedd - Van olyan pillanat amikor szégyellem a helyet ahol születtem :(((

Például amikor ezt olvasom a "Háromszékben": Az Országos Statisztikai Intézet adatai szerint Kovászna megye országos első helyen áll a művi vetélések tekintetében. Ezer szülésre mifelénk 1200 abortusz jut, míg az ország egyik nyugati megyéjében, Aradon felénél is kevesebb. E nem mindennapi, megrázó és megdöbbentő helyzetkép okairól kérdeztük dr. Antal Álmos szülész-nőgyógyász szakorvost.
Főleg az ilyen szabadlábon futkosó gyilkosok miatt szégyenkezem, akik lelkiismeret furdalás nélkül ölik halomra a még meg sem született gyermekeket. Több gyereket tesznek el láb alól mint amennyi megszületik... Szégyen gyalázat! Ilyenkor nagyon meg kell harcoljam magamban azt, hogy ezekben az orvosoknak csúfolt gyilkosokban ne az ördög pokolból kinyúló kezét lássam, hanem szerencsétlen, nyomorult embercsonkokat, akiket talán még megmenthet az isteni kegyelem. Szegény szülőföldem... Ó Uram könyörülj azon a vidéken!

2 megjegyzés:

  1. igen, a múlt héten én is olvastam ezt az újságcikket. Szomorú. De ahogy a cikk folytatásában írja, a nyugati megyékből valóban sokan mennek át MO.-ra elvégeztetni a terhességmegszakítást. És azok is változtatnak a statisztikán akik orvosi beavatkozás nélkül végeznek/végeztetnek abortuszt. Elképzelhető hány iskola zárhat be néhány év múlva Háromszéken. Megjegyzem, nem minden esetben az orvos a hibás, nem pártolom őket. Vallom, hogy mindenkinek joga van az élethez és bárcsak minden gyermek megszülethetne! Lenne országunk abortusz mentes!

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...