2010. október 30., szombat

Szombat - NAGY NAP

előtt állunk, hiszen ha az Úr is megsegít és éltet akkor holnap bemerítésre készülünk. Öt személy fogja megvallani hitét nyilvánosan. Négy fiú és egy lány akik már betöltötték 19, 17, 15, és 14, évüket. Az egyetlen lány az én lányom, az első: Mirjám. Isten nagy kegyelme megtalálta és ő igennel válaszolt a hívásra. Szerda este volt a tagfelvételük a gyülekezetben, miután meghallgattuk a bizinyságtételüket és megvizsgáltuk a hitüket az ismerettel együtt. Mi szülők csak azt mondhatjuk erre is hogy sokkal jobban szeret az Úr mint ahogy érdemelnénk.
Ma este nem volt vendég igehirdető ezért én szolgáltam és a 1Móz.28:10-15 alapján hirdettem az evangéliumot. Ez volt az egyik legfontosabb napi teendőm.

Kevésbé fontos, de mégis jó elfoglatságom a tegnap után ma is volt a debreceni egyetemen, ahol a protokoll képezte az előadás tárgyát. Igen tanulságos lecke az még lelkipásztoroknak is... nem beszélve arról, hogy Jézus Krisztus érkezése is előre megtervezett módon, ha úgy tetszik protokoll szerint fog történni.

1 megjegyzés:

Itt hozzá(m) szólhatsz...