2007. szeptember 4., kedd

Kedd

Az a tapasztalatom hogy a Sátán az utolsó héten ill. az utolsó napokban a bemerítés előtt támadja leginkább azokat, akik el akarják jegyezni magukat örökre Jézussal. Hol agresszív módon(egyszer azt üzente valaki nekem, hogy úgy próbáljam bemeríteni a lányát, hogy fejszével kettéhasítja a fejemet) hol mézes-mázos módon("beleegyezünk hogy bemerítkezz, csak ne most, hanem később...") de azt akarja elérni hogy a hívő megtántorodjon és utána gyötörhesse azzal, hogy "nem voltál elég bátor, gyáva voltál és alkalmatlan vagy Krisztus követésére..."
Ma délelőtt itt volt Gertrúd akivel együtt beszélgettünk és imádkoztunk, hogy az Úr lágyítsa meg a szülők szívét. Ugyan ő már elmúlt 18 éves, de még egy éve van az érettségiig és a szülői házban tartózkodik. Nagy az ellenállás, de ő is eltökélt. Az Úr erősítse meg!!! Imádkozzatok érte!!!!!!!!!! A többit nem is írom le hogy ne öntsek olajat a tűzre..... Tudom hogy az ördög addig próbálkozik amig úgy látja hogy esélye van, de amint megszégyenült(mert valaki engedelmes a bemerítkezésben is Krisztusnak) elszáll az ereje....
Novák Zsolt is hívott aki kért hogy imádkozzunk az egyik zenész társáért(Zsoltért, a szaxafonosért), aki a tegnap több méter magasról esett le és a kórházban van. Ők végzik majd az ének-zene szolgálatot vasárnap a bemerítésen. Imádkozzunk hogy szombatra az Úr "drótozza össze" és szolgálhasson közöttünk!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...