2007. szeptember 1., szombat

Szombat


Én, Csilla, Gábor és Lehel


Minden asztalra elhelyeztek egy ilyen poharat, amiben halacska volt, talán azt kívánva ezzel is hogy "éljenek úgy mint hal a vízben" (?)

Tartozom a tegnapi bejegyzés miatt egy helyesbítéssel: Nem vágták le a gázt, csak javítás alatt van a rendszer. Mára úgy ahogy lehetett annyira helyrehozták hogy van már gáz...

Reggel 6 óra után indultunk el Kiss Lehel teológussal Krasznára, a menyegzőre. Délben Zilahon megpihentünk Lajoséknál(még reggelit is kaptunk) egy kissé és egy órára már Krasznán voltunk. Kettőkor kezdődött az összejövetel és 4 órára már be is fejeztük. Rám maradt az igehirdetés és az összeadás szolgálata is. Hálás vagyok az Istennek hogy megsegített és az üzenetet tovább adhattam, valamint a szertartást is levezethettem. Hiszem hogy jó házasság lesz a Csilláéké..., mert az Úr Jézusban vannak mindketten.
Az alkalom végén nagyon marasztaltak a vacsorára és még holnapra is, de végül úgy döntöttünk Lehellel hogy azonnal hazaindulunk. A döntésünket azonban nem tudtuk kivitelezni, mert mindenféle keresztyén furfanggal, szelid erőszakkal, nyájas határozottsággal sikerült vendéglátóinknak egy órán keresztül feltartani és ezidő alatt a húslevest és a töltöttkáposztát el kellett fogyasztani. Öt órakor "szabadultunk" és első utunk Borzási Pálhoz, a helyi lelkipásztorhoz vezetett, akihez előzetesen bejelentkeztünk hogy meglátogassuk, mert ágyban fekszik. Nagyon jó volt találkozni vele és látni azt hogy a szenvedésben is látja az Úr vezetését és még mosolyogni is tudott. Együtt imádkoztunk érte és vele, majd útrakeltünk 5.30-kor és 11.10-kor már itthon is voltunk. Áldott legyen az Úr neve! Útközben oda és vissza nagyon hasznos beszélgetésünk és tapasztalatcsere volt Lehellel. Az Úr áldja meg őt is, mert hűséges utitársam volt! Holnap vasárnap itt Baróton úrvacsorai alkalmunk lesz és mivel 10.-től költözünk, ez lesz az utolsó közösségi alkalom a gyülekezettel. Szeretném ha az Úr megáldana minket!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...