2007. december 28., péntek

Péntek

Ma délelőtt a beszámolókra került sor a családok részéről, ami után imádkoztunk. Ebéd előtt bemegyünk Csíkszeredába hogy a Napsugár zongoráját elhozzuk a Simon családtól.
Valami baj van a kocsival, mert amikor be akartam indítani, akkor nem indult. Szegény Lajos megpróbált meghúzni, de az emelkedőn az ő kocsija sem bírta ki az enyémet, még láncal sem. Végül Borzási Gyula tv. húzott meg úgy hogy beindult az autó, de csak ebéd után mentünk már be Csíkba. Kellett vagy két óra a zongorás műveletre. Azt a bűn nehéz jószágot csak úgy tudtuk kihozni a Simon testvérék lakásából hogy ha levettük az ajtókat és kipakoltunk egy szekrényt is. Ilyenkor örülök még csak igazán hogy van két húgom és azok férjhez is mentek, mert az öcsémmel és a két sógorral együtt aztán csak sikerült a zongorát beszuszakolni az utánfutóba. A levétele itt a Táborban és a kápolnába való elhelyezése már gyerekjáték volt a korábbiakhoz képest.
Mire végeztünk Novák Zsolt és Kiss Ferenc is megérkezett a családjával együtt, így velük telt el az idő vacsoráig. Gazdag programmmmmmm.... Folyt. köv. vacsora után...

Vacsora után az együttlét a gyermekek előadásával folytatódott. Koncert, jelenet, szavalatok, énekek jelentették a "műsort" és ebben a Novák házaspár gyerekei is jeleskedtek. Az alkalom után még sokáig fenn maradtunk beszélgetni imádkozni. ezért csak holnap reggel indulunk tovább Bibarcfalvára, illetve Barótra. A szombatot és a vasárnapot ott fogjuk tölteni, ha az Úr is megsegít. Viola nénéméknek és Gál Gabiéknak nagy örömére(hiszem hogy így van), noha egy hat tagú családot vendégül látni nem egy egyszerű szolgálat :)

1 megjegyzés:

  1. Efrai,
    Ha a Csangofodi szolgalatunkrol, az itteni esemenyekrol informalodni akartok, es persze imadkozni akartok ertunk, akkor megtekinthetitek a blogomat. Amugy is a peremen vagyunk, es nem konnyu a tesveriseget bevonni az itteni szolgalatba. Szeretnok, hogy tudjanar rolunk, es ami a legfontodsabb, hogy imadkozzanak ertunk. Itt a cimem: kisottok.blogspot.com
    Meg nem tudok rendszeresen irni, mert nincs Internet a lakasunkban, de igyekszem legalabb havonta informalni a testveriseget.

    Kivanok egy aldasokban gazdag Uj Evet es erot a lelki szolgalat vegzesere.

    Szeretettel, Kis Otto
    Negyfalubol.

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...