2008. január 1., kedd

Áldott Új esztendőt adjon az Úr!

Hála az Úrnak ismét itthon lehetünk. Az év utolsó napjait a Székelyföldön töltöttük, de szilveszterre már hazaérkeztünk. Nagyon áldott hétvégét tudunk magunk mögött, mert mind Bibarcfalván(vas. délelőtt) és mind Baróton(vas. délután) gyülekezetben lehettünk, szeretett testvéreinkkel együtt. Szombat este Andrisnál aludtunk, vasárnap pedig Gál Gabiéknál. Hajnali kettőig is elnyúlt a beszélgetés, amit folytattunk, de megérte... A végén együtt imádkoztunk és még közelebb kerültünk egymáshoz és az Úrhoz. Én továbbra is imádkozom értük és biztos vagyok benne hogy ők is értünk. Amit az Úr elkezdett azt folytatni is fogja... Az Úr áldása legyen rajtuk!
Mivel későre feküdtünk le, ezért a csak délelőtt 11-kor indultunk és így elmaradt a korábban tervbe vett homoródszetnmártoni kirándulás Simon Andrásékhoz, de remélem hogy egy köv. alkalommal arra is sor kerül...
Hazafelé Zilahon éppen csak megálltunk Lajoséknál hogy valami csomagot letegyünk, és "Ady mamáéknál" is eltöltöttünk egy negyed órát amíg egy kávét megittunk. Fél hétre érkeztünk haza. Az esti alkalom héttől kezdődött a gyülkezetben és negyed 10-ig tartott. Bizonyságtételek, hálaáldozatok és egyéb szolgálatok után következett az igehirdetés az 5Móz 4:1-9 -ből. Korábban egy másik igét vettem volna, de végül maradtam a "szövetség" áldásainál. Aki Istennel köt szövetséget az 1. életben marad 2. bemegy Isten országába(már most jelen pillanatban ez a gyülekezet, majd a menny) 3. birtokolni fogja az örökséget(nem vendég és nem jövevény)
Az összejövetel után a gyülekezet vezetőségével visszamaradtunk, hogy az év utolsó óráit, perceit együtt töltsük... Együtt és egymásért imádkoztunk, majd a gyülekezetünkért jártunk közbe az Úrnál. Ilyen szilveszterem még nem volt, hogy a gyülekezet vezetőségével legyünk együtt, de ha élek még éveket, akkor hiszem hogy lesz... mert áldott együttlét volt... Dicsőség Istennek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...