2008. szeptember 25., csütörtök

Kedd-Szerda

Olyan helyen voltam ahol még Orange jel sem volt, ezért az internet és a külvilág részére megszüntem. A Dragan völgyében egy missziós konferencián voltam amit a Keresztyén Keleti Misszió szervezett a Romcomon keresztül. Kedd este 6 órakor kezdődött és csütörtök reggeli utánig tartott. Nagyon jó volt azért is mert elvihettem a feleségem(csak feleséggel együtt volt szabad menni) még akkor pedig jött vele a kis Virág és Jémina is. Csak mi vittünk magunkkal gyermeket de hát ez érthető is a pici 8 hetes kora miatt. Jéminát csak azért vittük magunkkal hogy itthon nyugalom legyen. Nagyon jó volt együtt lenni magyarokkal románokkal, azokkal akik a misszióban tevékenykednek. Nekem ezek az alkalmak jelentik a lehetőséget arra hogy a román nyelvet(keresztyén kifekjezések) gyakoroljam, mert máskor nincs módomban román testvérek között lenni. Édesapám és édesanyám is ott voltak, akikkel volt idő beszélgetni, mert amióta eljöttem a Székelyföldről ritkábban találkozunk. Na még aztán ott voltak Kiss Juhász Vilmosék(a sógorom sógora, vagy pontosabban a húgom sógornője és a férje:) is Szamosújvárról akiknek a munkájába jobban betekinthettem és hát van mit tanulnom tőlük is... Beszélgettünk, imádkoztunk, pihentünk tehát javunkra vált mind lelki mind fizikai szempontból.
Ez idő alatt többen próbáltak elérni telefonon de nem tudtak(volt aki ennek ellenére elindult baba látogatóba hozzánk de csak a nagyobb gyerekeket találta itthon), és ezuton is elnézést kérek mindazoktól akikkel nem tudattam hogy hova megyek, de hát én sem gondoltam hogy az Orange hálózati lefedettsége abban a völgyben ennyire korlátozott... A tanulság: Cégnek és embernek(nekem) ugyanúgy fejleszteni-tanulni kell!!!

3 megjegyzés:

  1. hat igen nem kaptunk otthon titeket na de nem baj majd maskor :)apum nagyon le volt hangolva egesz uton mert csalodott volt de aztan megoztuk a kedvet egy jo fincsi vacsoraval;)

    VálaszTörlés
  2. hat igen nem kaptunk otthon na de nem baj majd maskor:)apum volt nagyon csalodott de aztan meghoztuk a kedvet egy fincsi vacsoraval:)

    VálaszTörlés
  3. hat igen nem kaptunk otthon na de majd maskor:)apum nagyon csalodott volt de aztan meghoztuk a kedvet egy fincsi vacsoraval:)

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...