2011. február 26., szombat

Péntek-Szombat - Érsemjénben és Monospetriben

Péntek este Érsemjénbe mentem a Gál Győző testvér meghívására hogy evangéliumot hirdessek. Életemben először jártam azon a helyen ahol a gyülekezet mindössze 15 tagból áll, de nem csak ők voltak jelen hanem volt mintegy 10 látogató a faluból is.
Érsemjénben
Ma reggel Gombos Miklós, Ferenczi Béla és Hubert Imre testvérekkel Nagyváradra mentünk a missziókerület közgyűlésére, hogy a nagyszalontai sajnálatos események miatt, Boros Gyula testvér helyett új vezetőségi tagot válasszunk. A közgyűlés egyik alkalmi vendége volt Magyarországról Meláth Attila váci lelkipásztor testvér, aki ezen a hétvégén a bihar-paptamási körzetben szolgál ifjúsági evangelizáción. A közgyűlést ebéddel zártuk a nagyváradi testvérek jóvoltából. Délután három óra körül indultunk haza és ahogy hazaértem, rövid pihenő(másfél óra) múlva már indultunk is Monospetribe. Híri Károly testvér vitt az autójával és két testvér csatlakozott még hozzánk, Lukács György és Lippai János személyében. A Monospetri-i gyülekezet Bodor Sándor lelkipásztor körzetéhez tartozik és csütörtökön kezdődött ott is az evangelizációs sorozat, mint Érsemjénben.

A fúvószenekar szolgálata
A Lk. 7:11-17-ből szolgáltam arról hogy az Élet Fejedelme kész a halálból kiragadni az embert. Az Úré legyen a dicsőség azért hogy adott áttörést, mert az alkalom végén a felhívásra több mint 10-en válaszoltak és a nevüket is megadtáka hogy tudjunk imádkozni értük a későbbiekben is. Áldott legyen az Úr neve!

Bodor Sándor, a felsége és a lánya ülnek az asztalnál
Miután mindenki eltávozott mi még Bodor testvérékkel(felesége+lánya) visszamaradtunk hogy vendéglátóink szeretetét az asztal mellett is megtapasztaljuk. A finom vacsora és testvéri beszélgetés után aztán hazaindultunk. Tíz órára meg is érkeztünk...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...