2009. január 21., szerda

Beszámoló Debrecenből

Nehéz most szavakba önteni gondolataimat,de mivel a DRÁGA férjem megkért igyekszem...
Hosszú és fárasztó nap után vagyok, sikerült az utolsó vizsgám is (ebben a félévben).Mindenkinek köszönöm aki imádkozott értem!
Ami fontosabb,hogy Édesanyám is túl van a műtéten, de még ezután is lehetnek megpróbáltatások.
Nagy fájdalmai vannak és sajnos jelenleg a jobb kezét nem tudja mozgatni, az ujjait sem, ami nem kellene igy(bocs, nem találom a hosszú i-t) legyen. Az orvos szerint nem a műtét miatt van, de lehet,hogy ők hibáztak.:???
Továbbra is kérjük az imatámogatást!
Ami nagyon jól esik, hogy sokan érdeklődnek, bátoritanak....
Édesapám, jól van.
Szőllősön Grétiék tartják a frontot. Köszönet érte!
Várom haza az én édes párom és a lányaimat is szeretném már magamhoz ölelni.Végül de nem utolsó sorban pedig egy jót aludni.:)
Az Úr áldjon mindenkit:Márti

2 megjegyzés:

  1. "Az orvos szerint nem a műtét miatt van, de lehet,hogy ők hibáztak.:???"

    Természetesen, minden lehetséges.

    ...Persze, nem mi vagyunk a hibásak, mert nem kötöttük be az övet, és baleset közben súlyosan megsérültünk, emiatt az ujjak mozgató idegei megsérülhettek. Nem, hanem biztosan az orvos tehet róla... Biztosan ő rontott el valamit.

    A mai világban senkit nem biztatok, nem érdemes orvosnak menni. Mindenhonnan ezt kapja az ember vissza.
    Hála és köszönet? Ritka, mint a fehér holló.

    - P. Efraim.

    VálaszTörlés
  2. Kedves Testvérem!

    Egy kis sértődöttségett és megkeseredést ("Mindenhonnan ezt kapja az ember vissza.") olvastam ki a hozzászólásodból. Szép dolog a szolidaritás, az azonosulás a társakkal és ez teljességgel is érthető, ha támadás éri az orvos társadalmat. Azonban a feleségem beszámolójában inkább kérdésként merül fel az orvosok hibázásának lehetősége és egyáltalán nem az orvosokat okolta a balesetért, mint ahogyan kissé keserédes oknyomozati írásodból kiérződik.
    A kérdésfeltevésnek pedig szerintem ebben az esetben azért van létjogosultsága, mert a műtét előtt nagyon is jól tudta mozgatni a kezét és az ujjait csak a válla fájt kegyetlenül. A műtét után viszont egészen érzéketlen lett a keze és nem tudta mozgatni az ujjait. Az érzelmileg nagyon is érintett laikus ember ilyenkor sajnos hajlamos olyan kérdéseket feltenni, hogy vajon nem az orvos hibázott e, mert a műtét előtt még ha rosszul is mozgott a végtag, de a műtét után béna lett... Ez a kérdés azonban csak egy kérdés, amire szerintem van tudományosabb válasz is mint amit te adtál.
    Én örülök annak hogy még ilyen időkben is vannak olyan emberek akik hivatástudatból vállalkoznak mások gyógyítására és bátorítalak téged, hogy ha még ellenszélben is kell küzdeni, ne keseredj el, ne add fel!!! Inkább légy jó példa ezen a területen hogy lássák: Vannak olyanok is(főleg a hívő emberek között) akik a hála(pénz) és köszönet ellenére is teszik a dolgukat. Én hiszem hogy téged ezért irányított az Úr erre a pályára.
    Az Úr áldása maradjon rajtad és családodon! Adjon az Úr minél több gyógyulást általad!

    VálaszTörlés

Itt hozzá(m) szólhatsz...