2009. január 9., péntek

Csütörtök-Péntek

A tegnap mikor beléptem a bankom online rendszerébe hogy megnézzem a számlámat hát látom hogy több ott a pénz mint amennyire számítottam kb. 1000 RON(250-270EUR) többletem volt. Hát ennyire csak nem emelték a fizetésemet, vajon honnan jött oda pénz- ezen gondolkodtam, de aztán hamar fény derült a rejtélyre, mikor végignéztem a számlatörténetet. Még a múlt hónap második felében az airberlin légitársaság utalta két részletben a fent nevezett összeget a számlámra. Aki emlékszik még a nov. 18-i bejegyzésre az tudja hogy miért panaszkodtam erre a társaságra és mit kívántam Erdei testvérnek. Ha késve és részlegesen is, de mégis visszafizette a cég az elrabolt összeget, csak azt nem értettem hogy miért az én számlámra és miért nem Erdei testvérnek fizettek, mikor én tőlem egy vasat sem láttak. Na mindegy, hála az Úrnak történt valami ebben az ügyben és beszéltem Erdei testvérékkel is telefonon, hogy a pénzt elküldhessem nekik... A tanulság az hogy nem kell minden békát lenyelni amit ilyen vagy olyan cégek, hatalmasságok le akarnak nyomni a torkunkon. Érdemes tiltakozni vagy reklamálni és a többi az Úrra tartozik...
A tegnap este otthon voltam és a gyülekezetért adtunk hálát és könyörögtünk amikor imádkoztunk. Az alkalom után úgy kb. 3/4 10-kor elindultunk Debrecenbe a pénteki vizsgák miatt. Mirjám és Juditka Lukács Juliska testvérnő felügyelete alatt maradt.
Én jelenleg már túl vagyok a mai vizsgán, amit dr. Bitskey István Aladár tanár úr elég keményre vett mert csak úgy szórta a nappalisokat kifelé. Eléggé meg voltam illetődve mire én is sorra kerültem(szóbeli vizsga volt), mert aki előttem szólt az is alig kapott egy kettest pedig eléggé jól felkészült az adott anyagból csak hát egyebeket is számonkértek tőle. Én sajnos olyan tételt(udvari kultúra a 16. században) húztam a 12-ből amit nem tudtam annyira jól mint a többit, de hála az Úrnak hogy ami bennem volt mind ki tudott jönni és még a plussz kérdésekre is tudtam válaszolni, ezért négyes(jó) lett a viszgám. Hálát és dicsőséget adok érte az Úrnak és köszönetet mondok mindenkinek aki imádkozott értem!!!
A feleségem még nem érkezett haza(írásbelije sikerült, de a szóbeli még hátra van), dew remélem hogy őt is megsegíti az Úr... Ámen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...