2009. december 30., szerda

Kedd-Csaladi talalkozo 2. Nap

Van egy probléma akkor, amikor a Blackberry-ről küldök képet vagy bejegyzést a blogomra mivel agy nappal előre dátumozza a bejegyzéseket. Tehát amit ma küldök az már holnapi dátummal jelenik meg. Ez csak ilyen esetben fordul elő. Gondolom azért mert a Blackberry szervere távol-keleten van ahol már holnap van.
Hála az Úrnak hogy a vasárnapi szolgálatok(Magyarkéc,Micske,Nagyvárad-Betlehem) után sikerült mindsen gond nélkül útra kelni és meg is érkezni hajnali 3-ra Barótra. Ez volt az első alkalom hogy  használtam az új autópályát Gyalu és Torda között. Az a tapasztalatom, hogy az autópálya miatt egy órával rövidült meg az út a Székelyföldre. Este kilenckor indultunk és hajnali 3 órára már a szülővárosomban voltunk. Rövid pihenő után a feleségem és én sorra jártuk a barátokat(Gál Gabiék, Ágiék, Aniék, Hajnika néniék, Lujzika néni, Bandi bátyámék, Andris...) voltak a találkozópontok, ahol hosszabb-rövidebb ideig tartózkodtunk. Ezért nnem is csodálkoztunk azon hogy csak este fél kilenckor tudtunk elindulni fel a Hargitára édesapámékhoz. Nagy havazás közben, óvatosan haladva este tízre utolsókként meg is érkeztünk.
A mai nap közösségi része áhítattal kezdődött, amit Sándor sógorom vezetett, majd egy rövid visszatekintő után a jövő kihívásait vettük számba családonként és személyenként. Ezekért hálát adtunk és aztán könyörögtünk. Mi Ernő öcsémékért, ők Napsugárékért, Napsugárék édesapámékért, Édesapámék Lajosékért, Lajosék pedig értünk. Nagyon hamar eltelt a nap és most már az estére készülődünk. Sajnos engem valami vírus elkapott, ami elég kellemetlen, de remélem hogy ezzel az esztendővel ez is elmúlik...

Éppenen ahitatot tartunk...
Sent via BlackBerry from Vodafone Romania

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...