2009. december 20., vasárnap

Szombat - Szakadatlan hull a hó.........

Nagyon szép amikor hull a hó, de munkával is jár. Sűrűn kell seperni a járdát. Ozsváth Miklós testvér, gyülekezetünk pénztárosa meg is lepett ma délelőtt egy jó vesszőseprűvel, hogy legyen mivel a havat eltakarítani. Már majdnem el is használtam, annyira sűrűn havazik.
Ma délután öt órától a falu gyermekeinek, az imaházba szerveztünk egy ünnepséget. Körülbelül 80 gyermek fogadta el a meghívást és így láthattak egy karácsonyi történetet a nagyváradi "Magocska" bábozó csoport előadásában. Az alkalmat imádásággal kezdtük meg majd én olvastam egy igeverset, ami után elmondtam a karácsonyi üzenetet és ezután jött az előadás amit nagy figyelemmel követtek végig a gyermekek. Nagyon szép és gazdag együttlétünk volt, mert a végén a gyermekek még ajándékcsomagot is kaptak, amit nagy örömmel vittek haza.
Egy kedves család is meglátogatott minket a mai napon, akik késő délután érkeztek Debrecenből és éppen az előbb(éjfélkor) mentek el. Boros Gyuláékról van szó, akik először látogattak meg minket itt Érszőllősön. Együtt vacsoráztunk, beszélgettünk, imádkoztunk és olyan gyorsan eltelt az idő hogy magam is meglepődtem mikor az órára néztem. Erős havazásban indultak haza a vendégeink, de hiszem hogy az Úr őrző-védő kegyelme rajtuk lesz. Ámen!
Végezetül ide illesztek egy linket ahol azt olvastam, amit magam sem tudtam volna jobban megfogalmazni, olyannyira egyetértek a leírtakkal. Aki ezt a szemléletet magáévá teszi, sokak szemében nem lesz népszerű, de nem is ez számít, hanem az hogy Ő legyen velünk megelégedve!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...