2009. december 10., csütörtök

Szerda - Csütörtök

Nagyon hamar eltelt a három nap amíg édesapámmal lehettünk. Neki is volt lehetősége az unokákat még jobban ismerni. A gyülekezetünk számára is építő volt az elmúlt néhány nap. Hálásak vagyunk az Úrnak az üzenetekért és azért is mert kegyelmét árasztotta ránk. A ma esti alkalom végén a felhívás nyomán néhányan jelezték azt hogy új életet akarnak kezdeni Jézussal és egy fiatalasszony és egy fiú is visszamaradtak imádkozni. Áldja meg az Úr őket hogy a jó kezdet után a folytatás is jó legyen!!!
Mivel ma este nem tudtam elmenni Szilágypérba, ezért Tripó István testvért kértem meg hogy vállalja el az ottani szolgálatot, amit örömmel el is végzett. Hála az Úrnak eredményesen!
Vacsorára Juhász Efraimék voltak a vendégeink.

(Foto: Juhász Efraim)


A tegnap este 11 órakor Ferenczi Gyula testvér az örök hazába költözött. Most jó visszaemlékezni arra hogy szombaton este amikor együtt úrvacsoráztunk, akkor az volt a kívánsága hogy az Úr vigye haza! Áment mondtam rá és úgy lett. Tegnap estére elkészült és mehetett! Áldott legyen az Úr neve! A temetése holnap délután egy órakor lesz. Az Úr vigasztalja a gyászolókat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...