2007. június 2., szombat

Szombat

Ilyen volt a tegnap esti jégeső után az utca. Fotó: Máthé Zoltán

A mai nap csendes nap volt mert a nőtestvérek már korán reggel(7.20-kor) elindultak fel a Hargitára. Azért kell egy adag jóindulat hogy így fogalmazzak, mert itt volt ugye Juliska néni+ a lányaim mind csak a feleségem hiányzott. Remélem nekik jobban megérte odafenn mint nekem idelenn... Már 23 óra van és még mindig nem érkeztek meg. Az esti alkalmat is kivárták így csak 22 óra után indultak haza, kell vagy másfél-két óra míg hazaérnek.
A torony már le is van festve(pácolva) és remélem hogy hétfőn a daru majd felteszi a helyére. Nagyon szép lett. talán még szebb mint volt. Idézte is Józsa Laci az igét: "Nagyobb lészen e második háznak dicsősége az elsőnél, azt mondja a Seregeknek Ura, és e helyen adok békességet, azt mondja a Seregeknek Ura." Aggeus 2:9 Én erre csak azt mondtam hogy Ámen!
Délután 3 órakor Gál Gabival(neki is oda van a felesége a Hargitára) elmentünk a Szent Anna tóhoz és a torjai Kénes barlanghoz. Jó volt együtt beszélgetni múltról, jelenről, reménylett jövőről egyszólván az életről. Megérte felkapaszkodni a 850 m-re levő barlanghoz, mert mire onnan lejöttünk nagyon elfáradtunk és meg is éheztünk. Útban hazafelé Tusnádon megálltunk és vacsoráztunk. Nem is emlékszem hogy mikor ettem utoljára étterembe(persze ha több ideig gondolkoznék meg tudnám mondani), így ez is egy gasztronómiai élmény volt a mai napra.
Holnapra készülve sokkal nagyobb élményre van kilátásunk a gyülekezetben. Úrvacsorai alkalmunk lesz, melyen megújíthatjuk elkötelezettségünket az Úr Jézus felé és gyakorolhatjuk a közösséget egymás felé. Hiszem hogy áldás lesz!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...