2007. augusztus 3., péntek

Péntek

Ma nem volt könnyű napom.
Egész nap küszködtem a fejfájással. Az ilyen napokon nem vagyok túl jó társaság.
A lányok ezt biztos észrevették, mert ők is rakoncátlanabbak voltak a kelleténél(vagy csak én éreztem úgy).
Azért mégis sikerült "nagyot" alkotni, mert elkészült a Mirjámnak ígért, földigérő nyáriruha.
Ma a pakolást kicsit szüneteltettem, de csak azért, mert arra már nem jutott idő. Viszont főztem kétfélét, mostam két adagot, beszélgettem a barátnőimmel több rendben.
Efraimmal sajnos nem sikerült ma kapcsolatba kerülni, de gondolom, holnap, mikor útra kel,amint lesz jel(ott ahol táboroznak nincs), majd hív. (közben még én is próbálkozok)
Holnap délután 3-kor kezdődik Váradon a Gere Szabi menyegzője, ahol Efraim is szolgál. Onnan indul este hazafelé, de reggel előbb még Homoródszentmártonba fog érkezni, ahol ugye a 100 éves jubileumot ünnepli, majd a népes gyülekezet. Ha a Jó Isten megsegít én is odajutok, mert kedves barátnőmtől, ígéretet kaptam, hogy elvisz. Estére, pedig már együtt érkezhet haza a család!
Hosszú volt a mai nap és még nincs vége, vár rám egy adag mosatlan edény és szeretnék kicsit olvasgatni is, kihasználva a csendet.:)
Jó tudni azt, hogy az Úrral, minden nap újjat kezhetek, igyekszem holnap több örömöt szerezni másoknak, és kérem az Úrtól a türelmet, bölcsességet a gyermekek felé.
Hiszem, hogy Ő megadja, mert szeret és végtelenül kegyelmes.
Kinek-kinek jó éjszakát vagy szép napot kívánok! Ha az Úr velünk, kicsoda ellenünk!?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...