2007. november 30., péntek

Péntek

Nagyon mozgalmas volt a mai napom, de egyáltalán nem érzem magam fáradtnak. Milyen érdekes is ez... Hajnali 315-kor tértem nyugovóra mert édesanyámnak a számítógépén kellett a linuxot(még Ubuntu 5.10-es a hőskorból és még mindig stabil) belőni. Azért hűzódott el az idő mert elfelejtettem a rendszergazdai jelszót és az adatokat akartam biztonságosan átmenteni egy másik particióra, ami időbe telt, de a végére meglett a jelszó is...ilyen pechet, vagy szerencsét...
Reggel fél nyolckor keltem és miután édesapámékkal megtartottuk az áhítatot elindultam hogy a kocsimmal segítsek a költöztetésben. Novák Zsolt az unokatestvérével, Endrével már festették a lakást ahová be fognak költözni.(Hosszas imádkozás után küldött az Úr lelkimunkást Gyergyóba, a Novák család képviseletében) Egész délelőtt cipekedtünk lentről fel a negyedik emeletre, majd onnan le és azután a fuvar stb. Délután fél kettőre olyan görcs állt a vádlimba hogy alig bírtam menni, de igyekeztem nem mutatni, mert Zsolt tőlem nagyobb térfogatú és ő sem panaszkodott, hanem inkább élvezte az Úr által számára biztosított új missziós környezetet. Azért pihentünk is egyszer az imaháznál, a felházban vagy 20 pecet mig énekeltünk vagy két éneket és imádkoztunk a városért és a jövendőért. Ebéd után 2-kor Jémina én és édesapám elindultunk a Hargita Táborba ahová du. 3-ra vártak minket. Zsolték indultak vissza a lakásba hogy amit lehet még holnap reggelig végezzék el és utána indulhassanak haza. Mi a nagy havazásban alig tudtunk haladni, de 4-re mégis megérkeztünk a Hargita Táborba, ahol megtartottuk a vezetőségi értekezletet, melynek egyik terménye a jövő évtől esedékes táborozási díjak megállapítása volt. a teljes ár 280 RON. A nagyon hátrányos helyzetű gyermekek és fiatalok számára támogatás vehető igénybe és akkor csak 150 RON-t kell fizessenek, míg a kevésbbé hátrányos helyzetűek 80 RON kedvezménnyel élhetnek és így a saját rész csak 200 RON. Reméljük hogy így sikerül kompenzálni az uniós tagságból eredő hátrányokat.
Este a vacsora után még missziókerületi tanácskozás is volt, aminek végén a testvéri közelség miatt láthattam, azt a még nem végleges, de mégis biztos határozott YES-t tartalmazó válaszlevelet amit Borzási István testvér fog vinni vasárnap Perecsenbe. Ezért is kell holnap két vezetőségi tagot válasszon a Székelyföldi Missziókerület, mert az öttagú vezetőtanácsból én és az alelnök(Borzási I.) távozunk. Éjszakai szállásra a 10-es szobát kaptuk meg Jéminával és mivel itt a Táborban van wireless kapcsolat, ezért meg tudtam írni a blogot még lefekvés előtt.

U.i. A feleségem tájékoztatása(e-mail) szerint túl van a vizsgán és köszöni az imatámogatást. Szerinte 2-es vagy 3-as lesz, ami azt jelenti hogy 4-esre vagy 4.5-re kell számítani.:) Hiába na a sorok között is kell tudni olvasni... Egy ilyen bonyolultan aranyos teremtéssel áldott meg engem a Mindenható :) Hála neki!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...