2007. október 26., péntek

Péntek

Dicsősség az Úrnak hogy megérkeztünk Gyergyóba. Már délelőtt elindultunk Debrecenből és Érszőllősre érkeztünk 1 órára. Onnan egészen Ippig mentünk megállás nélkül, de ott valami könyveket kellett felvenni a Csepei testvéréktől. Ipp után Kraszna következett ahol előzetes egyeztetés után rövid eszmecserét folytattam Borzási Pállal melynek tárgya a krasznai fúvóskar augusztusi szolgálata volt melyre annak idején az érszőllősi falunapokon belül került sor.
Onnan Bándi testvérhez vezetett az utunk Egrespatakra, mert korábban megígértem neki hogy rácsatlakoztatom őt is az internetre, de sajnos egy órás szöszmötölés után kénytelen voltam feladni a küzdelmet a szép öregkort megért, pentium egyes gép ellenében. Olyan lassan vánszorgott rajta a windows98 hogy a bekapcsolástól a rendszer felállásáig a 119. Zsoltárt is el lehetett olvasni. Végül megegyeztünk hogy hozok neki 10000 forintért egy PIII-as gépet amit Debrecenben láttam.
Hat óra körül értünk Zilahra Evódiáékhoz és miután jóllakattak indultunk is tovább. Nem volt unalmas az út mert végig beszélgettük és terveztük édesapámmal a gyergyói imaház megnyitó programját. Remélem sikerül valamit a gyakorlatba is átültetni belőle. Imádkozzunk érte!!! + a feleségemért is aki már nagyon hiányzik... Tudom hogy olvassa...:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Itt hozzá(m) szólhatsz...